teknikjobb.se

Logga

Produktionschef

Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-22

Ansök nu

Produktionschef

Vill du arbeta i en av Stockholms viktigaste samhällsfunktioner där du dagligen gör nytta för stad och miljö? Har du erfarenhet från produktion inom processindustri? Vill du utvecklas i en spännande chefsroll? Då är det dig vi söker!

Vi erbjuder

Detta är en stimulerande roll där du har stor möjlighet att påverka och bygga upp en ny enhet. Du erbjuds ett gott arbetsklimat, goda anställningsförmåner, kompetensutveckling och bra arbetstidsvillkor.

Vad innebär rollen?

Som produktionschef får du möjlighet att arbeta i ett dynamiskt skede på Stockholm Vatten och Avfall med ansvar för reningsresultat, hållbarhetskrav och miljömål. Du ansvarar för optimal drift av reningsanläggningar vid Henriksdal och Sickla avloppsreningsverk, inklusive inkommande pumpstationer samt Sofielund lakvattenreningsverk.

I rollen kommer du att ha ansvar för en enhet bestående av processingenjörer, driftingenjörer och en sektionschef inom drift. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och rapporterar till avdelningschef.

Din nya arbetsplats är belägen i Henriksdal, centralt placerad mellan Stockholms innerstad och Nacka.

Då tjänsten är säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning och registerkontroll att genomföras i samband med anställning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • planera, leda, utveckla och följa upp verksamheten inom enheten.

 • ansvar för reningsresultat, hållbarhetskrav och mål i miljötillstånd.

 • budgetera, prognostisera och följa upp verksamhetens ekonomiska samt verksamhetsresultat och rapportera resultat till avdelningens ledningsgrupp.

 • säkerställa att enhetens arbetsprocesser och metoder är kvalitetssäkrade, användarvänliga och i enlighet med interna beslut, bolagets policys och riktlinjer.

 • fördela ansvar till sektionschef drift för funktion, kontrollrumsbemanning och beredskap drift samt operatörsunderhåll av processutrustning och produktionsnära stödsystem för renings- och slamprocess.

 • aktivt arbeta med systematisk arbetsmiljö- och säkerhetsarbete genom att främja säkert beteende och ständigt verka för förbättrad arbetsmiljö inom enheten.

 • säkra resurser för hanteringen av brandfarlig vara, mottagning och lagerhållning samt användning av processkemikalier.

 • driva, planera, utveckla, genomföra och följa upp kompetensförsörjningen inom enheten, bereda möjligheter för studenter, forskare att utföra praktik och processutveckling

 • i samverkan med övriga enhetschefer säkerställa gott samarbetsklimat och utbyte mellan enheterna.

Din bakgrund

 • högskoleutbildning inom VA område, eller motsvarande arbetslivserfarenhet från process- och/eller produktionsverksamhet.

 • flera års erfarenhet av personalansvar inom processindustri.

 • dokumenterad förmåga att leda förändringsarbete

 • B-körkort.

Vem är du?
För att lyckas i rollen vill vi att du har ett sinne för struktur och planering, är van vid att ta stort ansvar och har förmåga att fatta snabba och balanserade beslut både på kort och på lång sikt. Du tycker om att arbeta med komplexa frågor och har en god analytisk förmåga.

Som chef motiverar du och skapar engagemang samt delaktighet hos dina medarbetare.  Du upplevs trygg och stabil i din roll samt har ett positivt förhållningssätt som skapar förtroende. Då verksamhet är under utveckling innebär det även att du ser dig bekväm i en organisation som befinner sig i en förändringsresa och att du uppskattar en hög grad av samarbete med dina kollegor.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som produktionschef passar väl in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast 

I denna rekrytering samarbetar Stockholm Vatten och Avfall med Fasticon. Alla ansökningar behandlas löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdatum är den 22 januari 2021. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl 073-447 52 34. 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Läs gärna mer på www.fasticon.se  och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

Dela detta jobb

Logga
Produktionschef

Stockholm vatten och avfall