teknikjobb.se

Logga

Produktionschef

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-21

Ansök nu

Produktionschef

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Vi vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Är du sugen på en uppstartsresa inom modern husproduktion med fokus på hållbarhet och ständig utveckling? Bra, då kan du fortsätta att läsa.

Som produktionschef leder och utvecklar du produktionsenheten på en helt ny produktionsanläggning, du har det övergripande ansvaret för produktionens resultat och ett personalansvar för cirka 80 medarbetare. Du ingår i produktionens ledningsgrupp där du förväntas att ta en aktiv roll för att produktionen som helhet ska utvecklas med våra strategiska mål.

Till din hjälp att skapa en god teamkänsla med härlig stämning och drivkraft har du ett gäng duktiga och engagerade ledare. För produktionsprocessen kommer ett stort fokus ligga på att effektivisera och implementera processer. Tillsammans ska alla sträva mot samma mål, tillsammans ska vi växa och skapa tillväxt och goda affärer för bolaget.

Till dina arbetsuppgifter hör bland annat:
- Driva mål- och strategiarbete
- Leda och utveckla verksamheten för att nå uppsatta avdelningsmål i linje med företagets kärnvärden
- Personal- och ledaransvar med bemanningsplanering, målsamtal, kompetensutveckling och rekrytering
- Kontinuerligt utveckla och implementera kunskap inom processerna och inom områden för LEAN, 5S eller liknande arbetsmetoder.
- Ansvara för ett aktivt säkerhets- och arbetsmiljöarbete
- Upprätta budget och göra kostnadsuppföljning
- Utveckla kompetens, processer och rutiner
- Kontinuerligt arbete med underlag och genomförande av investeringar


KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som produktionschef bör du vara en erfaren ledare, som samtidigt är hungrig och vill utvecklas. Du har erfarenhet av produktionsledning i tillverkande industri samt erfarenhet inom automatisering och digitalisering. Dina tidigare ledarroller har inkluderat ekonomi-, resultat- och arbetsmiljöansvar. Att du är målmedveten, energisk och når uppsatta mål tar vi för givet.

Du skapar förtroende och förstår vikten av ett gott samarbete internt och externt. Du är duktig på att tydliggöra mål och syften i olika delar av verksamheten och bra på att skapa långsiktiga relationer. I din organisation växer medarbetarna genom ditt stöd och din förmåga att bygga strukturer i en god kommunikativ förmåga. Du är kvalitetsmedveten och motiveras av att tillsammans med dina medarbetare implementera och utveckla förbättringsarbetet.

Vi ser att du har ett positivt och lösningsorienterat förhållningssätt i det du tar dig för. Du är uthållig i ditt sätt att arbeta. Som person måste du trivas i en miljö där vi ständigt strävar framåt, för att nå våra mål krävs att du vågar ifrågasätta våra arbetsmetoder för att utveckla och förbättra. Vi är en verksamhet i ständig rörelse och värdesätter förmågan och modet att ta beslut som gynnar helhetsperspektivet i verksamheten.

ÖVRIG INFORMATION
Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tillträde är snarast eller enligt överenskommelse. Placering är på vår produktionsanläggning i Väröbacka. Mer information om tjänsten lämnas av Divisionschef Frank Beno på tel. 0300-56 88 86.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 21 oktober eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare platsannonser.


Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

Inom koncernen finns produktion av prefabricerade bostadshus i trä. Tillverkningen sker på fyra orter i Sverige och innefattar såväl volym- som planelement. Vi levererar industriellt optimerade och kundanpassade flerbostadshus och gruppbyggda småhus till professionella beställare i Sverige och på export.

För mer information om Derome se www.derome.se

Dela detta jobb

Logga
Produktionschef

Derome Byggvaror & Träteknik AB