teknikjobb.se

Logotyp för AxÖ Consulting

BAE Systems Bofors AB är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Företaget har ca 380 anställda, samtliga är placerade i Karlskoga. BAE Systems Bofors har ett omfattande samarbete med underleverantörer i närområdet. De huvudsakliga produkterna som tillverkas av BAE Systems Bofors AB är artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition och fjärrstyrda vapensystem. Företaget tillhandahåller även teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget är en nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition.

Produktområdet Marin Produktion växer och söker en produktionsberedare för att förstärka dess produktionsberedande funktion. Avdelningen hanterar allt från order till leverans gällande materiel- och produktionsstyrning där beredning ingår. Här jobbar du nära produktionen, inköpsavdelningen samt utvecklingsavdelningen i ett företag med gott företagsklimat. Hos BAE Systems Bofors AB får du chansen att arbeta i ett globalt företag inom försvarsindustrin som hela tiden utmanar sig själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen.

BAE Systems Bofors erbjuder

BAE Systems Bofors är en del av en stor koncern vilket skapar globala möjligheter och internationella erfarenheter. Som anställd erbjuds du program för personlig utveckling och löpande utbildning om du har ambitioner att växa både på ett personligt och ett kompetensmässigt plan. Om du är i början av karriären med behov av stöttning, tilldelas du från första dagen en senior mentor som du får stöttning av samt kan bolla utmaningar och idéer med. Helt enkelt för att du ska ha möjligheten att lyckas i ditt arbete!

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är en nyckelbefattning inom avdelning Produktion för att skapa optimala förutsättningar för pågående och framtida monteringsprojekt.

Dina främsta arbetsuppgifter omfattar bl a:

  • Kalkylering av kostnader för införande av ändringar.
  • Hantering av ändringsordrar i form av mottagning av ordern, skapande av ändringsnotis, skapande av produktionsorder samt stängning av ändringen då den är införd.
  • Planering av retroaktiva insatser i egen verkstad eller hos användaren/kunden.
  • Teknisk support mot monteringen.
  • Produktionsberedning/logistik i form av beredning och underhåll av artiklar och strukturer samt skapande och underhåll av operationslistor.

Profilbeskrivning

Vi ser gärna att du har en utbildning med teknisk inriktning alternativt erfarenhet av produktionsberedning eller produktionsteknik eller liknande arbete. Tidigare erfarenhet från IFS eller SAP eller liknande MPS-system är meriterande. 

Som person är du driftig och envis, tekniskt intresserad samt har en analytisk förmåga och förståelse för helheten. Du arbetar systematiskt och uppskattar såväl produktionsnära som teoretiska eller datorbundna arbetsuppgifter. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp.

Du har goda kunskaper i såväl svenska som i vårt koncernspråk engelska, i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Information om ansökan

BAE Systems Bofors strävar alltid efter mångfald och ser därför gärna kvinnliga sökande. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och säkerhetsprövning gjord av myndighet. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Angelica Mäenpää, AxÖ Consulting, 076-636 61 75.

Fackliga kontaktpersoner

Ronald Pirhi, Unionen, 0586-733 606

Anders Ek, Akademikerföreningen, 0586-733 323

Om BAE Systems Bofors

BAE Systems Bofors är en världsledande internationell högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har fler än 84500 anställda och representeras i Sverige av affärsenheterna Weapon Systems och Vehicles med verksamhet i Karlskoga, Örnsköldsvik, Stockholm och Linköping.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. 
Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Omgående
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Karlskoga
Referensnummer    2019/98

Kontakt    
Angelica Mäenpää, 0766366175

Sista ansökningsdag    2019-09-30

Produktionsberedare till BAE Systems Bofors AB

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb