teknikjobb.se


 

BAE Systems AB

BAE Systems Bofors AB har ca 370 anställda, samtliga är placerade i Karlskoga. De huvudsakliga produkterna som tillverkas i Karlskoga är artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition och fjärrstyrda vapensystem.

Produktområde Land Produktion söker nu en beredare för att förstärka dess produktionsförberedande funktion. Produktområdets logistikfunktion, där beredning ingår, hanterar allt från order till leverans gällande materiel- och produktionsstyrning.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos BAE Systems Bofors AB.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är en nyckelbefattning inom avdelning Produktion för att skapa optimala förutsättningar för pågående och/eller framtida monteringsprojekt.

Dina främsta arbetsuppgifter omfattar bl a:

  • Kalkylering av kostnader för införande av ändringar.
  • Hantering av ändringsordrar i form av mottagning av ordern, skapande av ändringsnotis, uppdatering av krysslista, skapande av tillverkningsorder samt stängning av ändringen då den är införd.
  • Planering av retroaktiva insatser i egen verkstad eller hos användaren/kunden.
  • Teknisk support mot monteringen.
  • Produktionsberedning/logistik i form av beredning och underhåll av artiklar och strukturer samt skapande och underhåll av operationslistor.

Du kommer att ha ett brett kontaktnät och ett nära samarbete med avdelningarna inköp, produktion och konstruktion/utveckling.

Önskvärda kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en utbildning med teknisk inriktning alternativt erfarenhet av produktionsberedning eller produktionsteknik eller liknande arbete. Tidigare erfarenhet från IFS eller SAP eller liknande MPS-system är meriterande.  

Som person är du driftig och envis, tekniskt intresserad samt har en analytisk förmåga och förståelse för helheten. Du arbetar systematiskt och uppskattar såväl produktionsnära som teoretiska eller datorbundna arbetsuppgifter. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp.

Du har goda kunskaper i såväl svenska som i vårt koncernspråk engelska, i både tal och skrift.

Information och ansökan

BAE Systems Bofors AB strävar alltid efter mångfald och ser därför gärna kvinnliga sökande. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

Om BAE Systems

BAE Systems är en världsledande internationell högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har fler än 84500 anställda och representeras i Sverige av affärsenheterna Weapon Systems och Vehicles med verksamhet i Karlskoga, Örnsköldsvik, Stockholm och Linköping.

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/270
Publicerat 2018-12-03
Sista ansökningsdag 2019-01-06

Produktionsberedare till BAE Systems Bofors AB

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2019-01-06

Ansök nu

Dela detta jobb