teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Produktionsarbetare till CCL Spännarmering i Västerhaninge

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Produktionsarbetare till CCL Spännarmering i Västerhaninge

Produktionsarbetare till CCL Spännarmering i Västerhaninge

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du fysiskt arbete? Trivs du med att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara jobbet för dig!

CCL Spännarmering tillverkar permanenta och temporära bergsförankringar och jordförankringar. Förankringarna används sedan för att stabilisera och säkra konstruktioner eller för att förankra exempelvis stödmurar. Som produktionsarbetare kommer du att arbeta med produktionen av dessa bergsförankringar och till största del handlar det om arbetsuppgifter som ställer krav på god fysik och rätt inställning till att göra ett bra jobb.

Personprofil
Tjänsten passar dig som har huvudet på skaft och som har rätt attityd till att arbeta. Du stimuleras av att få saker genomförda, då du i denna roll är viktig för att produktionen flyter på, vi ser gärna att du har arbetat i produktionsmiljö tidigare. Vidare är du som person ansvarstagande, ordningsam och behärskar det svenska eller engelska språket väl. Vi ser att du som söker tjänsten är handlingskraftig och tycker om att ta i, har du behörighet av heta arbeten och/eller truckkort är det meriterande men inte ett krav.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid 6 månader med chans till förlängning
Arbetstid: mån-fre 6:30-15:30
Plats: Västerhaninge, Stockholm

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i denna roll.

Företagspresentation
CCL Spännarmering är en av Sveriges ledande leverantörer av spännarmering och en del av den internationella CCL-gruppen vilken erbjuder specialiserade ingenjörslösningar för konstruktioner över hela världen. Baserade i Västerhaninge, Stockholm, finns en dedikerad organisation av ingenjörer och produktionspersonal som har en stor expertis för att erbjuda den optimala lösningen för efterspända konstruktionsprojekt. Med hjälp av de senaste konstruktionsteknikerna och idéerna säkerställer CCL Spännarmering att den framtagna lösningen är unik och skräddarsydd för att möta specifika behov.

Läs mer på: https://www.cclspannarmering.se/

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.

 

Dela detta jobb

logo
Produktionsarbetare till CCL Spännarmering i Västerhaninge

PerformIQ