teknikjobb.se

Product Specialist Surface

Företag Epiroc
Ort
Utgår

2019-12-31

Ansök nu

Product Specialist Surface

Att arbeta på Epiroc

Hos oss blir du en del av en internationell koncern vilket innebär stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner som Rikskortet, friskvårdsbidrag, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj. Vi har också ett omfattande internt utbildningsprogram.

Uppdragsbeskrivning

Vi söker just nu en Produktspecialist med inriktning på våra borriggar ovanjord. Som Produktspecialist Ovanjordsmaskiner hos oss har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar, där du bland annat kommer att jobba med planering av och uppstart av nylevererad utrustning förekommande mjukvaruapplikationer. Vidare så kommer du att vara en betydande del av kontakten med vår fabrik gällande teknik och prestanda kopplat till våra maskiner. Du kommer även att jobba med befintliga utrustningar och tillsammans med våra serviceteam runt om i landet verka för att våra kunder får ut bästa möjliga prestanda av sina borriggar. Du arbetar mycket självständigt med stöd av ditt team och tillsammans har ni högt ställda krav på goda kundrelationer och framgångsrik service. Som Produktspecialist så jobbar du även aktivt med kunskapsöverföring till tekniker i egna led och planerar och utför utbildning internt som externt med kundens bästa i fokus. Resande är en naturlig del i rollen.

Erfarenhet och kvalifikationer

Du har lång erfarenhet av liknande arbete med hos oss förekommande maskintyper. För att lyckas bra i rollen bör du vara positiv och ordningsam med en stark initiativförmåga. Då vi representerar Epiroc gentemot kund är vårt främsta uppdrag att hålla en hög servicenivå och därför söker vi dig som är driven och engagerad samt har en hög social förmåga. Detta gör att du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med kunder, externa leverantörer och kollegor. Vi förutsätter att du har god kännedom gällande borrmetoder och arbetssätt. Du har förmågan att tillsammans med operatör och tekniker optimera inställningar så att maximal prestanda nås, samt säkerställer så att maskinens alla funktioner nyttjas på effektivast möjliga sätt. Vi önskar att du har en teknisk utbildning, alternativt en serviceteknikerutbildning eller motsvarande erfarenheter. Det är också meriterande om du har god IT-vana och bra pedagogiska egenskaper, att du har goda kunskaper i svenska och engelska förutsätter vi, samt att B-körkort är ett krav.

Lokalisering

Tjänsten är Nationell varvid placeringsort kan diskuteras.

Rekryterande chef

Johan Landmark, Nationell chef, Teknisk Service, tel: 073-274 05 22  och email: johan.landmark@epiroc.com
I rollen som Produktspecialist, ovanjordsmaskiner rapporterar du till Nationell chef för Teknisk Service inom det svenska säljbolaget, Epiroc Sweden AB.

Övrigt

Vi kommer att bearbeta ansökningarna löpande under rekryteringsprocessen så skicka in din ansökan redan idag. När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

Företagspresentation

Atlas Copco Gruv- och bergbrytning byter namn till Epiroc! Vi blev Epiroc från och med 1 januari 2018, men vårt 140-åriga arv från Atlas Copco kommer att förvaltas med lika delar stolthet och noggrannhet. Kunskapen, innovationskraften och fokuseringen på att lösa våra kunders problem fortsätter att vara hjärtat i vår verksamhet. Vad som däremot kommer att vara annorlunda är hur vi, som ett nytt och ännu mer fokuserat bolag, kan koncentrera oss helhjärtat på att leverera de lösningar du behöver för att lyckas idag och teknologin för att leda utvecklingen imorgon. Vill du veta mer om Epiroc, kan du besöka www.epiroc2018.se eller ringa vår kundtjänst på 020-78 44 55.

Epiroc is a leading productivity partner for the mining and infrastructure. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Dela detta jobb

Product Specialist Surface

Epiroc