teknikjobb.se

Product Safety Engineer till fordonsindustrin

Företag Modis Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Product Safety Engineer till fordonsindustrin

Har du en bakgrund inom kvalitetsarbete samt har ett stort kundfokus och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ett tekniskt intresse och vill vara en del av ett team där du själv har möjlighet att bygga upp och utvecklas i rollen? Då kan detta vara någonting för dig! Modis söker just nu en Product Safety Engineer till Fordonsindustrin!

Om tjänsten

I din roll som Product Safety Engineer kommer du att arbeta ute hos vår kund inom fordonsindustrin. Du kommer att vara en del av ett team och kommer att arbeta i företagets lokaler 10 minuter från centrala Göteborg. Du kommer ha ett brett kontaktnät internt inom företaget, men även mot kunder, produktionen och marknaden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera all form av produktcertifieringar inför leverans till kunderna som befinner sig över hela världen. Det finns möjligheter till att bygga upp och utvecklas i rollen. Fåtal resor kan förekomma inom Sverige.

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har tidigare erfarenhet från kvalitetsarbete i någon form och har ett sinne för detaljer. Vidare behärskar du engelska och svenska i tal och skrift. Längden på arbetslivserfarenhet är flexibelt och vi söker dig som både har något års alternativt flera års erfarenhet inom kvalité.

Som person har du ett stort kundfokus, trivs i en koordinerande roll samt har ett sinne för detaljer. Du har en förmåga att samarbeta och är ansvarstagande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Din ansökan

Tjänsten avser en tillsvidareanställning i vårt konsultteam på Modis. Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt kontaktar oss på:

Alexandra Fahlström

Telefon: 031-725 45 08

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Product Safety Engineer till fordonsindustrin

Modis Sweden AB