teknikjobb.se

Product Manager

Företag Valmet AB
Ort
Utgår

2021-06-13

Ansök nu

Product Manager

Product Manager Press & TAD Section

Vi för våra kunders verksamheter framåt. Vi främjar nya idéer för att skapa framtiden. Vi förbättrar oss varje dag för att leverera resultat. Vi arbetar tillsammans för att göra skillnad – och nu behöver vi utöka vårt team och söker dig som känner igen dig i våra värderingar. Välkommen till Valmet!

Till teknologifunktionen söker vi en ny Product Manager för Press & TAD Sektion inom vårt affärsområde Tissue. Teknologifunktionen består av 120 medarbetare och vi arbetar med allt från utveckling och standardisering till verifiering av produkter och leveranser.

Här kan du läsa mer om vad vi gör inom Tissue: www.valmet.com/tissue

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att:

  • Vara produktansvarig för Press & TAD Sektion i Valmets Tissue Maskiner. Vilket innebär att man har Produktägaransvar för hela sektionen och dess ingående delar för alla våra koncept dvs DCT, TAD, eTAD/QRT och NTT.

  • Marknadsbevaka och säkerställa att produkten är konkurrenskraftig både vad gäller pris, kvalité och prestanda.

  • Driva och leda forskning och utveckling av produkten.

  • Bistå som teknisk rådgivare kring produkten.

  • Ta fram tekniska manualer och tekniska specifikationer för produkten, samt utbilda kunder och medarbetare kring produkten.

  • Bistå försäljning med tekniskt material och uppgifter.

Du arbetar i nära samarbete med kund, andra avdelningar, andra Valmet enheter och underleverantörer.

Lämplig bakgrund för tjänsten är följande:

Du som söker bör ha civilingenjörsexamen och gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom tillverkningsindustrin. Det är också viktigt att du har erfarenhet av att leda projekt.

Som person är du kreativ och nyfiken. Du är en strukturerad problemlösare och har en god förmågan att planera, leda, delegera och skapa förtroende. Då vi lägger stort fokus på att skapa ”winning teams” så är samarbete och viljan att utvecklas tillsammans av stor vikt.

Med världen som arbetsplats värdesätter vi sökande med goda språkkunskaper. Mycket goda engelskakunskaper krävs.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Kenneth Mattsson, Chef Product Managment, tel: +46 54 17 15 47.

Vi ser fram emot din ansökan och du är välkommen att söka senast 13 juni

When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 14,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Join the team! www.valmet.com/careers

Dela detta jobb

Product Manager

Valmet AB