teknikjobb.se

Logga

Processtekniker, Henriksdal

Ort
Utgår

2021-08-16

Ansök nu

Processtekniker, Henriksdal

Stockholm Vatten och Avfall satsar stort på Stockholms framtida avloppsrening och bygger ett av världens modernaste avloppsreningsverk med miljö och hållbarhet i fokus i Henriksdal. Vi söker nu dig som vill vara en del av denna resa och bidra till att göra detta möjligt.

Produktionsenheten består av 19 personer som ansvarar för drift av Henriksdals reningsverk. Vi behöver nu förstärka vårt team med en processtekniker.  

Anställningen avser en tillsvidareanställning med placering på Henriksdals reningsverk.

Din utmaning

Som processtekniker jobbar du närmast reningsprocessen och din arbetsinsats har stor betydelse för reningsresultatet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att medverka i den dagliga driften och processövervakningen av reningsverket.

I rollen ingår daglig rondering, skötsel av anläggningen, driftövervakning, processjustering, processnära underhåll såsom rengöring av bassänger och utrustning, kemikaliehantering, enklare mekaniskt underhåll, felsökning och att delta vid akuta driftavbrott samt planerade driftåtgärder. Det är ett omväxlande arbete där man jobbar tätt ihop med övrig personal för att säkerställa driften av verket. Som processtekniker får man också delta i olika förbättringsprojekt på verket. Vid behov kan du även komma att delta i skift/beredskapstjänstgöring.

Din bakgrund

Vi vill att du har relevant yrkesutbildning som till exempel processtekniker, vatten- och miljötekniker eller motsvarande. Erfarenhet av arbete vid reningsverk är meriterande. Du har god datorvana, behärskar MS Office och vi ser gärna att du har erfarenhet av driftövervakningssystem.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Som person måste du vara noggrann, serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga eftersom du kommer att ha många kontakter såväl inom som utom Stockholm Vatten och Avfall. Körkort för personbil är ett krav.

Dina frågor

För ytterligare information om arbetet kontaktar du tf sektionschef Elias Thörnqvist på 08-522 135 54. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår kundtjänst 08-522 120 00.

Din ansökan

Sök tjänsten som Processtekniker på Henriksal senast 16 augusti 2021. Låter det intressant så tveka inte att skicka in din ansökan! Intervjuer startar efter att ansökningstiden har gått ut.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

 

Dela detta jobb

Logga
Processtekniker, Henriksdal

Stockholm vatten och avfall