teknikjobb.se

Logga

Processtekniker

Ansök nu

Processtekniker

Vill du arbeta med en av samhällets viktigaste infrastrukturer i ett av Stockholms vackraste områden? Trivs du med ett aktivt arbete med stor variation? Vill du ingå i vårt team av glada och engagerade medarbetare? Då kanske det är dig vi söker! Lovö vattenverk producerar idag dricksvatten till cirka 700.000 människor i Stockholmsområdet och som processtekniker ingår du i ett team om fem personer som utför processnära underhåll i vattenproduktionen.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Arbetsuppgifterna består till stor del av att utföra underhåll av långsamfilter utomhus under årets varmare månader, vilket innebär sandhantering med maskiner som kompaktlastare, hjullastare och traktor med släp. I arbetet ingår även att sköta sandtvätt samt underhåll och enklare reparationer av de maskiner som används vid rensningen. Vidare ansvarar du och dina kollegor för att utföra processtekniska arbeten som kemikaliehantering, rengöring av processdelar, städning och enklare reparationsarbeten på processanläggningen samt arbete med underhåll av markytor. Vintertid förekommer beredskap för snöplogning.

Arbetet är varierande och fritt, och ger dig både ansvar och möjligheter att tillsammans med dina kollegor planera ert arbete, för att uppnå bästa resultat för vattenproduktionen. Arbetet är även i sin natur delvis fysiskt krävande. Vi avrapporterar och skapar arbetsordrar i API-system och användande av andra datasystem förekommer vilket du känner dig trygg med.  

Kvalifikationer

Du bör ha maskinförarbevis för hjullastare och kompaktlastare, och har du vana av att köra traktor med grävaggregat eller släp samt truckförarbevis så är det meriterande. Kan du utföra enklare schakt- och grävningsarbeten med traktorgrävare är detta en fördel. Vi vill att du har någon form av vana från arbete i processindustri/livsmedelsindustri. Körkort B är ett krav.

Personliga egenskaper

Förutom att du är en bra maskinförare vill vi att du är självgående, initiativtagande och kommunikativ med kollegor, chefer och andra enheter. Du trivs bra att arbeta i grupp; du är en teamspelare. Du behöver vara idérik kring förbättringsarbete och för att kunna bidra till enhetens utveckling vill vi att du är kreativ, lyhörd och positiv till förändringar. Har du erfarenhet av att upprätta instruktioner eller ser det som en personlig utveckling är det positivt.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du sektionschef Kristin Netzler på telefon 08-522 136 45. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår kundtjänst 08-522 120 00.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Det innebär att du måste vara svensk medborgare och att säkerhetsprövning samt registerkontroll kommer att genomföras i samband med anställning.

Din ansökan

Sök tjänsten som Processtekniker senast den 8 augusti 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

 

 

Dela detta jobb

Logga
Processtekniker

Stockholm vatten och avfall