teknikjobb.se

Logga

Processtekniker

Företag Swerock AB
Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Processtekniker

Sökes till Rosersberg/Västberga

Vi ser stor potential i marknaden och kan därför erbjuda dig en spännande och utvecklande roll i ett företag i stark tillväxt. 

Om tjänsten

Som processtekniker inom betongtillverkning arbetar du med att styra och övervaka tillverkningen av betong via bildskärmar och instrumentpaneler. Tillverkningen övervakas från ett kontrollrum där du som operatör styr produktionen och löser eventuella problem som uppstår.

Förutom processövervakning av produktionen så innebär arbetet regelbundna kontroller av betongen, förebyggande underhåll och skötsel av fabriken samt att bidra till att ständigt utveckla vår produktion och vårt arbetssätt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Att du har tidigare erfarenhet av service, underhåll och reparationer av tex maskiner, motorer etc. ser vi som meriterande.

Egenskaper som tjänsten kräver är att du är teknisk intresserad, har lätt för att se lösningar, kan ta initiativ och har en förmåga att följa regler och instruktioner. Då du kommer att arbete i grupp är det viktigt att du trivs med att samarbeta.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den  31 maj  2019, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att Arbetschef Björn Karlsson tel: 0733 - 84 77 08.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-05-31

Dela detta jobb

Logga
Processtekniker

Swerock AB