teknikjobb.se

Processpecialist – Vattenfall Eldistribution AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Processpecialist – Vattenfall Eldistribution AB

Släpp loss dina superkrafter – för en fossilfri framtid. Vi har en gemensam vilja att påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät. Vi behöver dig för att nå dit.

 

Vi är i en förändringsresa där vi processorienterar oss och samlar allt verksamhetsutvecklingsarbete med utgångspunkt i processerna. I samband med detta letar vi efter dig som älskar att skapa värde, drivs av att ständigt förbättra och som ser kopplingen mellan processens behov och digitaliseringens möjligheter. Triggas du dessutom av tanken på att få vara en central kugge i elnätets utveckling och Sveriges omställning till att bli fossilfritt så vill vi gärna träffa dig!

 

Din roll

Som Processpecialist är du en del av vårt team i Process Management, bestående av Processansvariga, projektledare och processpecialister som fokuserar på vår huvudprocess Distribuera El, processen som säkerställer att Eldistribution levererar till våra kunder, och att leda och stötta företagets verksamhetsutveckling.

 

Som processpecialist ska du:

  • Stötta projekt och verksamhet med analyser av processer för att identifiera förbättringsbehov och nyttopotential.
  • Genomföra problemanalyser och processmätningar
  • Utbilda och stötta i förändringsledning och förbättringsarbete
  • Utbilda, inspirera och engagera processutvecklare, projektledare och medarbetare i vårt förbättringsarbete.

 

Vi söker dig som har

  • Erfarenhet av processutveckling och förändringsledning
  • Erfarenhet av att arbeta med dessa frågor i en stor och komplex organisation.
  • Akademisk bakgrund och relevant arbetslivserfarenhet från roller inom processutveckling, projektledning och processarbete.’

 

För att lyckas i den här rollen bör du ha en god förmåga att leda människor och utveckla processer. Du ser behov och uppmärksammar förbättringar av processerna som du kan prioritera, initiera och genomföra. Du har en god kommunikativ förmåga och kan nå fram med ditt budskap till olika intressenter. Vidare är du strukturerad och kan prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt.

 

Vi erbjuder dig

Som processpecialist kommer du att ha en viktig roll i vår vision att bli Sveriges ledande elnätsföretag, för ett klimatsmartare liv. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en företagskultur där vi strävar efter att vara öppna, aktiva och positiva med arbetsuppgifter som utvecklar och utmanar dig. Våra medarbetares och samarbetspartners hälsa och välbefinnande är viktig för oss. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. För oss är det viktigt att dina personliga värderingar stämmer överens med vår kultur som präglas av att göra varandra bättre, ligga steget före samt att hålla vad vi lovar.

 

Mångfald och inkludering – i allt vi gör

Läs mer hur vi arbetar med mångfald och inkludering: https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/mangfald-inkludering/

 

Känns detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 24 November!

 

Övrig information

Rekryterande chef: Maria Carlson, tel +46 761 33 15 02

Rekryterare:Johan Macdonald, tel +46 730 85 27 63

 

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Daniel Nilsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

 

Placeringsort: Luleå, Trollhättan eller Stockholm
Sista ansökningsdag: 24 November

Befattning: Processpecialist

 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

 

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ca 850 000 privat- och företagskunder.

Läs mer om oss https://www.vattenfalleldistribution.se/

Dela detta jobb

Processpecialist – Vattenfall Eldistribution AB

Vattenfall AB