teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Nu söker vi Processoperatörer till Kirunas kulsinterverk KK2/KK3. Som processoperatör är din huvudsakliga arbetsuppgift att övervaka, styra och korrigera processen i kulsinterverket.
Befattningen innebär återkommande kontakter med både interna och externa som arbetar för kulsinterverket.

Som processoperatör förväntas du agera i olika uppkomna och ibland pressade situationer. I skiftlaget jobbar man med rotation, vilket innebär att arbete ute i kulsinterverket kombineras med kontrollrum.

Dina kvalifikationer

Arbetet kräver god förmåga till samarbete då du ingår i ett team, att du klarar av att agera i olika uppkomna situationer samt att du är kundorienterad.
God kommunikations-, stress- och simultanförmåga, servicekänsla tillsammans med en helhetssyn- att kunna analysera, prioritera och fatta beslut är viktiga egenskaper i arbetet.

Du har en gymnasial utbildning med godkända betyg, gärna med teknisk inriktning.
Kännedom om processen är meriterande.

Körkortskrav: B

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Skiftform: K5 (femskift)

Välkommen in med CV och personligt brev senast 2019-10-27.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Anders Forsberg 0980-53292.

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Processoperatörer sökes till Malmförädlingsverken i Kiruna

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Dela detta jobb