teknikjobb.se

Processoperatör till Thomas Betong i Örebro

Företag Thomas Betong AB
Ort
Utgår

2021-06-22

Ansök nu

Processoperatör till Thomas Betong i Örebro

Vill du vara en del av Team Thomas®?

Vi är ett familjeägt bolag med framåtanda, gemenskap och långsiktighet. Nu söker vi ytterligare en processoperatör till Örebro. 

Jobbar du redan idag som processoperatör på betongfabrik, eller har annan relevant erfarenhet inom betong, så är vi extra intresserade! Har du dessutom utbildning inom Fabriksbetongtillverkning klass 2 eller högre, så är det meriterande. Utbildning och erfarenhet av att köra hjullastare är också fördelaktigt. Har du vana av att skruva på och laga maskiner som behöver service och reparation? Toppen, vårt team behöver dig. 

I tjänsten som Processoperatör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att tillverka färsk betong med hjälp utav ett datoriserat styrsystem. Recepturen är en komplex historia då betongens egenskaper noga anpassas efter sitt specifika ändamål. Därför är noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet och fingertoppskänsla en Processoperatörs främsta vapen i tillverkningsprocessen. 

Betongen kvalitetssäkrar du regelbundet genom tillverkning av betongkuber som används för provning i ett laboratorium.

I tjänsten förekommer också körning av hjullastare och diverse andra arbetsuppgifter som hör tillverkning och underhåll av fabriken till.

För att briljera hos oss, och för den delen - för att trivas i rollen - ser du positivt på arbetsdagar som kräver stort fokus, engagemang och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi är också måna om att du är personen som förstår vikten av - och verkligen vill bidra till - ett gott samarbete, god service och härlig gemenskap i arbetsgruppen.

Arbetet utförs till största del på dagtid, och planerat helgarbete förekommer. 

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart du kan. Du skickar in din ansökan via vår hemsida, där du hittar denna annons och kan klicka på Ansök. Processen kan komma att avslutas före sista ansökningsdag. 

För mer information om tjänsten kontakta produktionschef Oskar Orre. 

Vi är Team Thomas, ett härligt och engagerat gäng som stöttar varandra och har roligt tillsammans. 
Hos oss är du aldrig ensam. Oavsett roll så har du ett tätt samarbete med de runtom dig. Som processoperatör har du kollegor i bland andra Ansvarig Driftledare, tekniker, provtagare, kundservice, chaufförer och pumporganisation. Du har också möjligheter att besöka projekt, träffa kund och se var vår betong tar vägen. Jobbet hos oss blir varierande, vårt tighta fabriksnätverk i regionen bjuder in till samarbete mellan fabrikerna. Och eftersom varje fabrik bemannas av några kollegor, så delar ni också på arbetsuppgifterna. 

Vi är Specialisterna på Betong.
Vi har arbetat med betong sedan 1955, och jobbar än idag med att utveckla nya lösningar med våra kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Vi har stor teknisk kunskap och lång erfarenhet. Våra produkter är i framkant och det är lätt att vara stolt över vad vi bidrar med. 
Hos oss kan du alltid utvecklas, särskilt inom betong. Erfarenhet från betongproduktion ger dig en värdefull grund att stå på, vilken väg du än vill ta inom företaget. Specialisttjänster eller inom produktion - alla behövs och är del av Team Thomas. 

Vi bidrar aktivt till att bygga ett hållbart samhälle.
Visste du att vi levererade klimatförbättrad betong redan 2012? Hållbarhet är ett nyckelord hos oss på Thomas Betong. Förutom att vara i framkant när det kommer till produktutveckling med mindra klimatpåverkan och jobba för att bli fossilfria på sikt, så bryr vi oss om våra medarbetare. Vår viktigaste resurs är Team Thomas. Vi är måna om att ni ska ha det bra såväl på jobbet som utanför. Säkerhet är alltid det viktigaste för oss, men vi har också en stöttande och omtänksam företagskultur med härliga kollegor och bra ledare. 

Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se

Kontaktpersoner
Oskar Orre
Produktionschef
0104-505279
Oskar.Orre@thomasbetong.se

Sofia Lundholm
HR Partner
0104-505033
sofia.lundholm@thomasbetong.se

Dela detta jobb

Processoperatör till Thomas Betong i Örebro

Thomas Betong AB