teknikjobb.se

Processoperatör till Nouryon, Alby

Företag Nouryon
Ort
Utgår

2018-12-14

Ansök nu

Processoperatör till Nouryon, Alby

Responsibility
Bleaching Chemicals är en av tre globala affärsenheter inom Nouryon. Vi är världens största tillverkare av Natriumklorat och en av de största tillverkarna av Väteperoxid. Vid Albyfabrikerna arbetar ca 100 anställda med att producera Natriumklorat, Kaliumklorat och Väteperoxid.
 Vi söker nu omgående en processoperatör till vår produktion.  

Om tjänsten

I rollen som processoperatör har du mycket varierande arbetsuppgifter som till stor del består av optimering av produktionen för att uppnå hög säkerhet till lägsta möjliga kostnad. Övriga arbetsuppgifter kan vara processanalyser, kontroll av den fysiska statusen av anläggningen, egenkontroller samt utförande av operatörsunderhåll.
Du jobbar dagtid men efter upplärningstiden finns det möjlighet till att arbeta som skiftgående operatör. Vid det fallet tillkommer även beredskap.
 
Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Övervakar och styr sitens produktion så att bästa möjliga driftförhållanden uppnås inom ramen för vårt ledningssystem

Genomför självständigt planerade arbetsuppgifter såsom driftanalyser, rondering och enklare underhållsarbete

Rapporterar och felanmäler produktions, säkerhets och miljö avvikelser i våra system samt ger om möjligt förslag till förbättringsåtgärder

Du deltar aktivt i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser

Deltar aktivt i företagets 5S arbete och genomför självständigt och säkert förbättringsåtgärder för att eliminera ”waste”

Job Requirements
Kvalifikationer

3-årig tekniskt/naturvetenskapligt gymnasium eller motsvarande

Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift

Körkort B

Erfarenhet från kemisk processindustri är meriterande

Som person har du ett gott omdöme i fråga om säkerhet, hälsa och miljö och gillar att samarbeta med både mindre och större grupper. Du har lätt för att lösa problem, och se möjligheter. Vidare är du initiativrik och har en god logisk förmåga vilket innebär att du konstruktivt kan lösa problem.

Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till produktion supervisor och är placerad i Alby. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. 
Urval sker löpande.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Peter Nelhagen Production Supervisor, +46 70 56 94 006.
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Camilla Dahlgren, Talent Resourcing Partner, +46 72-248 38 14. 
För fackliga frågor: 
IF Metall, Tomas Berglund, +46 70- 567 57 45
Vi ser fram emot din ansökan!
 
Mer om företaget

Branscher världen över är beroende av vår viktiga kemi inom tillverkningen av vardagliga produkter som papper, plast, byggmaterial och personliga hygienartiklar. Med utgångspunkt i våra anställdas engagemang och vårt gemensamma engagemang för säkerhet, hållbarhet och öppen innovation har vi etablerat en världsklass verksamhet och byggt starka partnerskap med våra kunder. Vi arbetar i över 80 länder runt om i världen och vår portfölj av branschledande varumärken inkluderar Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Processoperatör till Nouryon, Alby

Nouryon