teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Processoperatör till Meva Energy i Kisa

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-15

Ansök nu

Processoperatör till Meva Energy i Kisa

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Meva Energy är ett högteknologiskt företag inom förnybar energi som använder termokemisk omvandling av biomassarester. Vi har tecknat avtal med möbeltillverkaren IKEA Industry och mjukpapperstillverkaren Sofidel. I båda dessa fall kommer Meva att bygga förgasningsanläggningar vid deras fabriker. På Sofidel kommer den förnybara gasen som produceras att ersätta deras fossilgasförbrukning för mjukpapperstorkningen vid pappersbruket i Kisa och på IKEA Industry kommer den förnybara gasen att omvandlas till förnybar kraftvärme genom generatorer och användas på plats.

Till vår nybyggda anläggning i Kisa söker vi nu en processoperatör som vill vara med på vår spännande resa. Här erbjuds du en bred roll där du varje dag kommer att stå inför nya utmaningar och på så vis får möjlighet att ständigt lära dig nytt och utvecklas. Är det dig vi letar efter?

ARBETSUPPGIFTER
Som processoperatör kommer du ha en viktig roll, dels i den inledande fasen då anläggningen ska sättas i drift, dels när anläggningen är i drift för att då säkerställa en så störningsfri process som möjligt. Inledningsvis kommer du att arbeta med diverse kontroller av såväl utrustning som funktioner/larm i olika system samt provkörning av maskiner och pumpar. Du arbetar som inne- och uteoperatör och övervakar och optimerar fabriken samt säkerställer att driften sker på ett säkert sätt. Du kommer bland annat att hantera lossning och lastning av råvara, byta filter, driva felsökningar och arbeta med ständigt förbättringsarbete. I rollen ingår även att arbeta med visst underhåll samt göra riskanalyser av driften i anläggningen. Du kommer också ha chans att bygga upp och förbättra rutiner och arbetssätt på siten.

Då anläggningen är ny går det inte att förutse alla arbetsuppgifter varpå ovan nämnda uppgifter ska ses som en liten del i vad rollen faktiskt innebär.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad driftoperatör eller har tidigare arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Som person är du nyfiken, noggrann, driftig och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i en roll med mycket eget ansvar där din flexibla och lösningsorienterade personlighet får komma fram. Vi ser det som mycket meriterande om du har genomfört någon eller några av följande utbildningar: Heta arbeten, Fallskydd, HLR, Säkra lyft/Travers. Du innehar truckkort och körkort behörighet B.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Processoperatör är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Meva Energy AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Michael Gross på via 070-340 83 66 eller michael.gross@eterni.se.

Om du vill vara en del av framtiden kan detta vara rätt utmaning för dig.
Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela detta jobb

Processoperatör till Meva Energy i Kisa

Eterni Sweden AB