teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Berg & Betong ansvarar för betongtillverkning, krossning och förädling av gråberg- och mineralprodukter, bergförstärkning samt olika borr- och sprängtjänster ovan och under jord. Verksamheten är koncentrerad till Malmfälten men marknadsområdet sträcker sig över hela Sverige och övriga Norden. Vår största kund är LKAB som äger bolaget till 100 procent.

Om tjänsten

LKA Berg & Betong i Malmberget söker en processoperatör som ska arbeta på betongfabriken.
Som processoperatör är din huvudsakliga arbetsuppgift att i samarbete med de övriga i arbetslaget tillverka betong vid fabriken samt att övervaka, styra och korrigera processen. Arbetet innefattar även daglig tillsyn av anläggningen, lättare reparationer och kontakt med kunder.
 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad och tekniskt intresserad. Du har förmåga att arbeta i en situation där arbetsbelastningen varierar och periodvis är omfattande, således är stresstålighet en viktig egenskap. Vidare har du förmåga att arbeta såväl ensam som i grupp och känner stort ansvar för kvaliteten i ditt arbete. 
Erfarenhet av processindustri/kontrollrumsarbete samt kunskaper inom el, mek och produkten betong är meriterande. 

Kraven är att du har körkort B och godkända betyg från gymnasiet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder det lilla företagets arbetssätt och storföretagets möjligheter i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Arbetstider: Skiftgång
Tillträde: Snarast
Stationeringsort: Malmberget. 

Välkommen att skicka in CV och personligt brev senast 2019-06-23

För mer information om tjänsten kontakta Patrik Nilsson; 0970-795 26 

Processoperatör till Betongfabrik

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Dela detta jobb