teknikjobb.se

Processoperatör

Företag LKAB
Ort
Utgår

2021-02-08

Ansök nu

Processoperatör

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Om tjänsten

Vi söker nu en processoperatör till Svappavaara kulsinterverk. Som processoperatör är din huvudsakliga arbetsuppgift att övervaka, styra och korrigera processen i kulsinterverket. Befattningen innebär återkommande kontakter med både interna och externa som arbetar för kulsinterverket. Som processoperatör förväntas du agera i olika uppkomna och ibland pressade situationer. I skiftlaget jobbar man med rotation, vilket innebär att arbete ute i verket kombineras med kontrollrum

Dina kvalifikationer

Arbetet kräver god förmåga till samarbete då du ingår i ett team, att du klarar av att agera i olika uppkomna situationer samt att du är kundorienterad. God kommunikations-, stress- och simultanförmåga, servicekänsla tillsammans med en helhetssyn- att kunna analysera, prioritera och fatta beslut är viktiga egenskaper i arbetet. Du har en gymnasial utbildning med godkända betyg, gärna med teknisk inriktning. Kännedom om processen eller liknande processer är meriterande. Lämplighetstest kommer att genomföras på de sökande som går vidare i rekryteringsprocessen då det är ett av våra krav för att jobba som processoperatör.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter/utbildningsmöjligheter. I rollen som processoperatör erbjuds du ett ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att utveckla dina ledarskapsförmågor.

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv och konst.

Övrig information

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Skiftform: K3 vilket innebär 5-veckors rullande schema där förmiddag, eftermiddag och natt varieras med lediga veckor.
Stationeringsort: Svappavaara
Krav: Gymnasial examen och körkort B
Meriterande: Utbildning inom process eller teknik. Erfarenhet av LKAB:s anläggningar.
Urval och tillsättning kan ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Filip Flygare 010 – 144 45 98

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Processoperatör

LKAB