teknikjobb.se

 • Befattning

  Operatör

 • Stationering

  LKAB, Kiruna

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdatum

  2020-10-31

 

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Sektionen Norra Malmförädling Kulsinterverk (NMK) har precis påbörjat en kulturförändring där fokus kommer att ligga på samarbete och delaktighet inom hela anläggningen. NMK innefattar pelletsverken KK2 och KK3. Här arbetar ca 120 personer tillsammans för att producera ca 9 miljoner ton järnmalmspellets per år, som levereras via Narvik till kunder i hela världen. NMK har nyligen genomgått en organisationsförändring där produktion, el/automation, underhåll och anläggning är indelade i respektive teknikområde.

Om tjänsten

Nu söker vi en Processoperatör till kulsinterverk 2 och 3 i Kiruna.

Som processoperatör är din huvudsakliga arbetsuppgift att övervaka, styra och korrigera processen i kulsinterverket.
Befattningen innebär återkommande kontakter med både interna och externa som arbetar för kulsinterverket. Som processoperatör förväntas du agera i olika uppkomna och ibland pressade situationer.
I skiftlaget jobbar man med rotation, vilket innebär att arbete ute i verket kombineras med kontrollrum.

Dina kvalifikationer

Arbetet kräver god förmåga till samarbete då du ingår i ett team, att du klarar av att agera i olika uppkomna situationer samt att du är kundorienterad.

God kommunikations-, stress- och simultanförmåga, servicekänsla tillsammans med en helhetssyn- att kunna analysera, prioritera och fatta beslut är viktiga egenskaper i arbetet.
Du har en gymnasial utbildning med godkända betyg, gärna med teknisk inriktning.

Kännedom om processen är meriterande.

Lämplighetstest kommer att genomföras på de sökande som går vidare i rekryteringsprocessen då det är ett av våra krav för att jobba som processoperatör.

Körkortskrav: B

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete.
För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Skiftform: K5 (femskift) Förmiddag (Ledig helg) Nattvecka (Ledigvecka) Eftermiddag (Ledigvecka)

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden och det kan hända att du blir kontaktad före ansökningstiden löpt ut.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Anders Forsberg telefon: 0980-532 92 eller e-post: anders.forsberg@lkab.com alternativt produktionschef Ulrika Niia telefon: 010-144 36 43 eller e-post: ulrika.niia@lkab.com

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Processoperatör

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb