teknikjobb.se

Nobel Biocare är ett medicintekniskt företag med en global verksamhet i bland annat Europa, Asien och USA. Här finner du en arbetsplats som söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag och som tror på kraften hos ett starkt team som backar upp varandra i med och motgång. Nobel Biocare har cirka 2 500 anställda och 34 direktförsäljningsorganisationer över hela världen.

Nobel Biocare Karlskoga söker två processingenjörer med kemikunskap som kan stötta såväl produktionen och utvecklingsavdelningen i kemifrågor. Vill du axla detta ansvar?

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Nobel Biocare.

Nobel Biocare erbjuder
Nobel Biocare är en attraktiv arbetsgivare för dig som trivs i en inspirerande och modern arbetsmiljö. Här ges du möjlighet att få arbeta på ett internationellt och framgångsrikt bolag i stark tillväxt som förespråkar och uppmuntrar till karriär- och yrkesmässig utveckling. Det råder god sammanhållning inom bolaget och kulturen präglas av en stark teamkänsla. Som anställd kan du därför förvänta dig ett fritt och ansvarsfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter och en arbetsplats som erbjuder delaktighet och gemenskap.

Arbetsbeskrivning
Som processingenjör är din roll att vara expert och rådgivare åt produktionen i frågor som avser kemiprodukter. Du kommer att ha en koordinerande roll mellan utvecklingsavdelningen i Zürich och produktionsavdelningen i Karlskoga i frågor som rör kemiprocesser, med syfte att säkerställa att produktionen följer rätt processer. 
Du har det övergripande ansvaret för Nobel Biocares kemiprocess i Karlskoga, vilket inkluderar att underhålla, utveckla samt implementera denna process, i enlighet med de föreskrifter som råder för medicintekniska produkter.
Periodvis kan du komma att vara projektansvarig, vilket då inkluderar en ledande roll med visst budgetansvar.

Kvalifikationer
• Ingenjörsutbildning med inriktning mot kemi, eller motsvarande
• Du bör ha arbetat i flera år med processutveckling inom läkemedelsindustrin eller medicinteknisk industri.
• Du har erfarenhet av projektledning 
• Du är väl förtrogen med SAP, PCS, ISO 13485 och designkontrollprocesser
• Erfarenhet av att implementera kemiska processer i produktionsmiljö 
• God förståelse för nivån av kvalitet och säkerhet som krävs i arbetet med medicintekniska produkter
• Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift i både svenska och engelska

För att lyckas i rollen är du resultatinriktad samt och har utmärkt förmåga att fatta beslut, organisera och planera. Förmågan att tänka i nya banor och hålla fokus på övergripande analytiska frågor är signifikant för dig. Du är tydlig i din kommunikation men är även duktig på att lyssna in andra. Du hanterar en ökad arbetsbelastning på ett konstruktivt sätt med kloka prioriteringar och ser till att återkommande skapa utrymme för uppföljning.

Information om ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angelica Gunnarsson, AxÖ Consulting, på telefonnummer 076-636 61 75. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Flytta till Örebroregionen
Örebroregionen får år efter år topplaceringar när Sveriges bästa logistiklägen rankas. Det blir gärna så när man når 70 procent av landets befolkning inom 30 mil. Som bosatt i Örebroregionen har du nära till butiker, grönområden, fritidsaktiviteter och sjöar oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Kanske är det därför man trivs så bra här? Vill du veta mer? Besök: http://www.flyttatillorebroregionen.se/ I samband med din flytt till Örebroregionen erbjuder AxÖ Consulting en unik medflyttarservice. Vi hjälper dig och hela din familj att finna rätt sysselsättningar för att ni ska trivas i er nya stad. Kontakta oss så berättar vi mer.

Om Nobel Biocare
Nobel Biocare is a world leader in the field of innovative implant-based dental restorations from single tooth to fully edentulous indications. Nobel Biocare offer dental implant systems Individualized prosthetics and CAD/CAM systems Treatment planning Guided Surgery solutions Biomaterials. Our goal is to empower dental professionals to give quality of life back to their patients. This philosophy is built on over 60 years of continuous innovation, all stemming from Per-Ingvar Brånemark’s ground breaking discovery of osseointegration in 1952. Since then, we’ve helped our customers treat millions of patients.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök och ansökan:  www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Karlskoga
Referensnummer    2019/85

Kontakt    
Angelica Gunnarsson, 0766366175

Sista ansökningsdag    2019-05-31

Processingenjörer med kemikunskap

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb