teknikjobb.se

logga

Processingenjör vattenrening - med stort intresse för miljöteknik

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-29

Ansök nu

Processingenjör vattenrening - med stort intresse för miljöteknik

Rent vatten, porlande friskt ur kranen - klimatsmart och hälsosamt! Ett reningsverk eller vattenverk är en viktig infrastruktursatsning som säkerställer vår viktigaste naturtillgång – rent vatten. Biogas är ett förnybart bränsle och en viktig pusselbit i den globala omställningen till en hållbar och klimatneutral energiförsörjning. Puracs lösningar inom vattenrening, avlopp och biogas designas med hjälp av de senaste metoderna och teknikerna samt möter en stor efterfrågan globalt.

Nu söker vi en processingenjör med inriktning vattenrening!

Hos oss får du arbeta med kunniga kollegor i en utvecklande roll och med intressanta projekt. Du blir en viktig del i att bygga framtida infrastruktur som är ett måste för att klara av en ökad befolkning, klimatförändring och nya samhällskrav – ett arbete som är av stort värde för både samhälle och miljö.

Vill du bidra med din kompetens från anbud till driftsatt anläggning?

Som processingenjör hos oss är du en nyckelperson. Du har en bred roll där du bidrar med din kompetens i alla faser av våra komplexa anläggningsprojekt, från anbud till driftsatt anläggning. Du ansvarar för processdesign och processutförande samt säkerställer underlag för driftsättning. Du ingår i projekt och bidrar med din breda tekniska kompetens och din specialistkunskap inom vattenrening, både internt och ut mot våra kunder. Som processingenjör ingår du i vår processavdelning och här får du vara en del i ett kunnigt team med engagerade kollegor som gärna delar med sig av sin kompetens.

Tjänsten är i första hand tänkt att vara placerad i Lund. Men om du finns på annan ort i Sverige så har vi även kontor i Stockholm, Kungsbacka och Kristianstad.

Om dig

Vi söker dig som brinner för att skapa lösningar som är affärsmässiga och som har kunden i fokus - du är en kommunikativ problemlösare.

Eftersom vi är en organisation som ständigt utvecklas, ser vi att även du kommer att växa och fortsätta utvecklas med oss. Vi söker dig som är självgående och vill ha ett omväxlande arbete. Vi vill att du har ett brett tekniskt intresse samt brinner för processdesign och processutveckling. Ditt analytiska tankesätt och sinne för ordning och reda driver dig framåt.

För den här tjänsten krävs en teknisk utbildning på högskolenivå gärna inom kemiteknik eller annan inriktning som är relevant för tjänsten. Du har minst ett par års erfarenhet från att ha arbetat med processdesign och av vattenrening.

Mer om Purac

Purac AB är experter på att designa, utveckla och uppföra anläggningar och processer inom rent vatten, biogas och avlopp. Vi är ett ledande företag inom vårt område och etablerade i Skandinavien och Asien. Hittills har vi genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen.

Läs gärna mer om oss på www.purac.se

Ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande.

Sista ansökningsdag 2021-08-29

Har du frågor om tjänsten så kontaktar du

Lisa Alsterberg, lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Mobil: 0733-94 15 05

Dela detta jobb

logga
Processingenjör vattenrening - med stort intresse för miljöteknik

Roi Rekrytering Sverige AB