teknikjobb.se

testing företagslogga

Processingenjör till kärnkraftsbranschen

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Processingenjör till kärnkraftsbranschen

Om jobbet

ÅF Nuclear är en del av Division Energy på ÅF och har över 100 konsulter i Skandinavien. Vi har arbetat med kärnkraftsindustrin över hela världen sedan barnsben, kontinuerligt och framgångsrikt genomfört projekt i över 50 år.   Vi utför uppdrag för alla kärnanläggningar i Sverige, Forsmark, Ringhals, Oskarshamn och Barsebäck. ÅFs kärntekniska experter är verksamma inom hela anläggningens livscykel: nybyggnation, anläggningsuppgraderingar, säkerhetsanalyser, drift och underhåll, avveckling och radavfallshantering.

Som konsult inom processteknik på vår sektion kommer du ha extra fokus mot kärnkraftsbranschen och kommer bl.a. arbeta med systemkonstruktion, processanalys och övervakning. Vi jobbar mot projekt- och underhållsorganisationer till stor del ute hos våra kunder och förstärker de i deras organisation. Du kommer främst att arbeta i projektanalys, förstudie och projekteringsfaserna.

Vi söker främst personer med erfarenhet men juniora profiler kan komma att anställas om man har rätt erfarenhet och ett intresse av att utvecklas inom kärnkraftsbranschen. Som erfaren tror vi att du vill driva egna åtgärder samt att i förlängningen agera som mentor till drivna juniora kollegor. Som junior kommer du att jobba tätt med erfarna kollegor och kunna lära sig mycket genom dem!

Placeringsort är Göteborg eller Varberg och start efter överrenskommelse

Vem är du?

Vi söker processingenjörer som vill arbeta med komplexa lösningar inom process- och energiindustri. För att passa i rollen är du någon som har förmågan att bygga kontakter, är flexibel och har förmågan att arbeta med flera projekt/åtaganden samtidigt eftersom. 

Vi söker dig som är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla samt förstärka vår position som ledande teknikkonsult – därför söker vi dig som tycker det är inspirerande med kundkontakter.  

Erfarenhetsmässigt stämmer du in på följande beskrivning

  • Universitet- eller högskoleutbildning inom relevant område
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av arbete inom processindustrin.
  • Särskilt meriterande är det om du även har erfarenhet av kärnkraftsbranschen.
  • Har körkort B då resor i perioder är en naturlig del av din roll.
  • Behärskar både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

Känner du igen dig och vill höra mer? Tveka inte att skicka in ansökan, intervjuer och urval sker löpande.

Vi erbjuder

Det är på ÅF det händer! Vi är marknadsledande och därmed hjärtat i teknikvärlden. Där teknik finns, där finns också vi. Vi arbetar med både lokala, nationella och internationella kunder och du får chansen att bli en viktig del i ett växande, framgångsrik team. 

Vi är en arbetsgivare som satsar på kompetensutveckling och erbjuder våra konsulter vidareutveckling i ÅF Academy samt genom intressanta uppdrag.  Hos oss får möjlighet att ha ett du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete i harmoni med privatlivet. Vi värnar om ett gott arbetsklimat och är en trygg arbetsplats med kollektivavtal och ett attraktivt förmånspaket med bland annat tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldraledighetstillägg.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Jan-Erik Bendiksen
+46 105058490
jan-erik.bendiksen@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
Processingenjör till kärnkraftsbranschen

ÅF