teknikjobb.se

Processingenjör till AstraZeneca

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-07-03

Ansök nu

Processingenjör till AstraZeneca

Modis Life Science söker nu en Processingenjör för ett konsultuppdrag på AstraZeneca i Södertälje. Som konsult blir du anställd hos Modis och uppdraget är beräknat att starta i augusti. Skicka din ansökan senast 15 juni.

Om uppdraget

Vill du jobba i en drivande roll, med stora utvecklingsmöjligheter nära hjärtat på ett av världens ledande läkemedelsföretag?

På AstraZeneca tar vi tillfället till förändring när vi ser det och får det att hända, eftersom varje möjlighet, hur liten den än är, kan vara början till något stort. Att leverera livsförändrande läkemedel handlar om att ha entreprenörsanda – hitta ögonblicken och förstå deras potential.

AstraZeneca har sin största tillverkning i Södertälje, där omkring 40% av företagets läkemedelsvärde produceras och distribueras över hela världen. Sweden Operations är även lanseringssite för bolaget. AstraZeneca har beslutat att ytterligare investera i Södertälje genom att utöka verksamheten med en helt ny högteknologisk tillverkningsenhet för biologiska läkemedel vilket är en investering på runt 285 miljoner USD.

Inom Sweden Operations finns flera tillverkningsenheter, vi söker nu flera processingenjörer till PET OSD –Oral Solid Dosage i Södertälje

Din roll:

Som processingenjör rapporterar du till chef processteknik och du tillhör en processteknikgrupp om ca 15 stycken processingenjörer. Du kommer att arbeta tvärfunktionellt nära produktionen och hantera olika processtekniska frågeställningar. Du kommer att stödja tillverkningen och vara processteknisk expert för ett flertal processer. Arbetet är självständigt, varierande och bedrivs i nära samarbete med andra funktioner inom företaget.

Exempel på uppgifter:

 • utreda och åtgärda processrelaterade produktionsavvikelser
 • initiera och driva tvärfunktionella förbättringsprojekt/initiativ
 • ingå i/vara delprojektledare i projekt för införande av nya produkter
 • delta i/leda verksamhets- och investeringsprojekt
 • leda och genomföra validering och kvalificering
 • initiera och driva ändringsärenden
 • medverka som processteknisk expert vid myndighetsinspektioner
 • ingå i/leda olika tvärfunktionella team framförallt nära produktionen

Vi förutsätter:

 • att du har en teknisk/naturvetenskaplig utbildning på högskolenivå med inriktning mot kemi, process- eller maskinteknik.
 • att du har goda kunskaper i både svenska och engelska och uttrycker dig väl såväl i tal som i skrift
 • att du vet hur man driver processarbete och förstår samverkan mellan produktkrav, material, process och maskin
 • att du tycker om att leda tvärfunktionella grupperingar där framdrift är en avgörande faktor
 • att du trivs i en drivande och utåtriktad roll som verkar i en miljö med hög förändringstakt

Det är meriterande att ha erfarenhet från läkemedelstillverkning, goda kunskaper i GMP samt kunskap om lean och förbättringsarbete.

Framgångsfaktorer:

Viktiga personliga egenskaper är att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga, driver ditt arbete självständigt och kan leda tvärfunktionella team för att nå uppsatta mål. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är flexibel och tycker att den höga pulsen i produktion är stimulerande.

 

Dela detta jobb

Processingenjör till AstraZeneca

Modis Sweden AB