teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Nu söker gruvan i Kiruna en processingenjör/tekniker. Fokusområden för rollen är utvecklingsarbete inom det processtekniska delarna, produktionsuppföljning mot mål och verksamhetssystem. Du ansvarar för den långsiktiga utvecklingen och optimeringen av anläggningarna i delprocesser. 

I rollen har du också möjlighet att driva förbättringsarbete, agera projektledare och delta i projekt inom fasta anläggningar. 

Dina kvalifikationer

Som person tar du stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och är självgående. Du är noggrann, har en positiv och professionell attityd till arbetet och dina kollegor. Du ser möjligheter och 
lösningar i de utmaningar som du möter och är beredd att utvecklas både personligen och med organisationen. 

Du har en högre utbildning exempelvis högskole- eller civilingenjörsutbildning, alternativt ändamålsenlig yrkeserfarenhet kopplad till tjänsten.

Engagemang, Nytänkande, Ansvar och Resultatinriktad är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Välkommen in med CV och personligt brev senast 31 juli 2019. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Lennart Stålnacke 070-3425 2577. 

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter: 
Kiruna/Svappavaara
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Peter Johansson, 0980-62239
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Processingenjör/tekniker till gruvan

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb