teknikjobb.se

Logga

Processingenjör - Norrköping

Företag Pöyry
Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Processingenjör - Norrköping

ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering.
Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Pöyry är det första konsultforetaget i Sverige som anslutit sig till Regeringens initiativ Fossilfritt Sverige. Vi hoppas att du vill vara med och hjälpa oss att nå målet om ett Sverige helt fritt från fossila bränslen år 2045.

På Anläggningsavdelningen i Norrköping arbetar 15 kollegor. Kontoret ligger i centrala Norrköping och gruppen består av kompetenta kollegor av varierande ålder, kön och erfarenhetsnivå. Processprojektering utgör en stor del av arbetet och vi arbetar i såväl mindre uppdrag som i större multidisciplinära projekt. I de större projekten sammarbetar vi med andra avdelningar inom Pöyry Sverige för att kunna täcka in kundens alla behov. Avdelningens kunder finns främst inom process- och energibranschen. Nu söker vi processingenjörer, gärna med tidigare erfarenhet av konsultarbete.

Om tjänsten 
Som processingenjör har du en spännande och utmanande tjänst på Pöyry. Då Pöyry är globalt marknadsledande inom massa & papper och en av de ledande processkonsulterna i Sverige kan vi erbjuda några av de roligaste projekten inom området med hög komplexitet och avancerade tekniska lösningar. Ditt arbete utgörs av varierade uppdrag - Inte sällan rör det sig om specialiststudier tillsammans med våra processexperter inför ombyggnationer av existerande anläggningar eller nyetableringar. Du samarbetar med våra globala kompetenslinjer inom kemi & bioraffinering, energi och massa & papper. Genom dina kundkontakter skaffar du till viss del egna uppdrag.

Som processkonsult hjälper du våra kunder med frågor inom resurseffektivisering, kapacitetsökning, ombyggnader för nya produkter samt miljöåtgärder etc. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är dimensionering av rör och komponenter i olika processystem. Du ritar flödesscheman, tar fram listor och förfrågningsunderlag samt gör kostnadsuppskattningar.

De kunder du arbetar mot finns i Sverige, huvudsakligen inom energi- och processindustri. Då Pöyry ska finnas där kunden finns innebär tjänsten att du behöver kunna resa inom Sverige om så krävs.

Din profil 
För att lyckas i rollen som processingenjör på Pöyry ser vi att du är utåtriktad och har en god kundförståelse. Det är viktigt att du har ett eget driv och förmågan att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du bör även vara en person som ser till att saker händer och som ständigt strävar efter att förbättra dina kunskaper inom yrkesrollen.

Erfarenhet: Vi söker dig som har erfarenhet från tjänst inom processprojektering. Meriterande är om du har erfarenhet från industriuppdrag, gärna inom massa- och pappersindustrin.

Utbildning: Högskoleingenjör eller motsvarande kunskaper förvärvade genom praktisk erfarenhet.

Övrigt: Du bör ha B-körkort samt förmågan att kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska - både i tal samt skrift.

Ansökan 
För mer information är du välkommen att kontakta Åsa Frössling Älveroth, avdelningschef;asa.frossling-alveroth@poyry.com

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickar du in genom att följa länken ”Please apply here” här nedan. Inkomna ansökningar hanteras löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Processingenjör - Norrköping

Pöyry