teknikjobb.se

Processingenjör för konsultuppdrag på AstraZeneca

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-11-02

Ansök nu

Processingenjör för konsultuppdrag på AstraZeneca

MODIS LIfe Science söker nu en processingenjör för ett konsultuppdrag på AstraZeneca i Södertälje. Uppdraget är planerat att starta i november och löper initialt i 8 månader med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd som konsult på MODIS. Sista dag för ansökan är 13 oktober, men skicka din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Beskrivning

Vill du jobba i en drivande roll, med stora utvecklingsmöjligheter nära hjärtat på ett av världens ledande läkemedelsföretag? AstraZeneca söker just nu processingenjörer för konsultuppdrag inom Warehouse & Dispensation i Södertälje.

AstraZeneca har sin största tillverkning i Södertälje, där nästan 40% av företagets läkemedelsvärde produceras och distribueras över hela världen. Sweden Operations är även lanseringssite för bolaget. AstraZeneca har beslutat att ytterligare investera i Södertälje genom att utöka verksamheten med en helt ny högteknologisk tillverkningsenhet för biologiska läkemedel. En investering på runt 285 miljoner USD.

Inom Sweden Operations finns flera tillverkningsenheter samt Warehouse & Dispensation där du kommer arbeta. Warehouse & Dispensation hanterar inkommande material, dispenserar råvaror och distribuerar ut dessa till de olika tillverkningsenheterna i Södertälje. AstraZeneca finns på båda siterna i Södertälje, Gärtuna och Snäckviken.

Att arbeta i en betydelsegivande miljö som både påverkar Sveriges bruttonationalprodukt och människors hälsa är mycket stimulerande, vilket bidrar till en positiv och hjälpsam kultur. Ett jobb inom ett Sweden Operations är utåtriktat, utvecklande och går i snabb takt.

Din roll

Som processingenjör tillhör du en Produktions support där det utöver processingenjörer ingår produktionstekniker, super users, verksamhetskoordinatorer och dokumentalister. Du kommer arbeta tvärfunktionellt nära verksamheten och hantera olika process- och flödes tekniska frågeställningar. Du kommer att stödja verksamheten och vara processteknisk expert för ett flertal processer/flöden. Arbetet är självständigt, varierande och bedrivs i nära samarbete med andra funktioner inom företaget. Du rapporterar till chef Produktionssupport som i sin tur ingår i ledningsgruppen för avdelningen.

Exempel på uppgifter:

 • utreda och åtgärda produktionsavvikelser
 • initiera och driva tvärfunktionella förbättringsprojekt/initiativ
 • leda och genomföra validering och kvalificering
 • delta i/leda verksamhets- och investeringsprojekt
 • initiera och driva ändringsärenden
 • medverka som processteknisk expert vid myndighetsinspektioner
 • ingå i olika tvärfunktionella team framförallt nära verksamheten

Vi förutsätter

 • att du har en teknisk/naturvetenskaplig utbildning på högskolenivå med inriktning mot kemi, process- eller maskinteknik alternativt motsvarande kompetens erhållen genom mångårig branscherfarenhet.
 • att du har goda kunskaper i både svenska och engelska och uttrycker dig väl såväl i tal som i skrift
 • att du vet hur man driver processarbete och förstår samverkan mellan produktkrav, material, process och maskin
 • att du tycker om att leda tvärfunktionella grupperingar där framdrift är en viktig faktor
 • att du trivs i en drivande roll som verkar i en miljö med hög förändringstakt.

Det är meriterande att ha erfarenhet från läkemedelstillverkning, goda kunskaper i GMP samt kunskap om Lean och förbättringsarbete.

Framgångsfaktorer

Viktiga personliga egenskaper är att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga, driver ditt arbete självständigt och kan leda tvärfunktionella team för att nå uppsatta mål. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är flexibel och tycker att den höga pulsen i verksamheten är stimulerande.

MODIS är ett konsult- och rekryteringsföretag och ingår i The Adecco Group-koncernen, världens ledande leverantör av HR-lösningar i 60 länder. Denna skala och omfattning säkerställer att MODIS verkligen är ett globalt bolag. Vårt uppdrag är att hitta rätt match mellan dig som kandidat och dig som kund, att skapa framgångsrika samarbeten med ambitionen att hjälpa dig som kund att växa och dig som kandidat att utvecklas. Vi är ett team med olika och komplementära bakgrunder inom Life Science, Engineering and Technology. Vi förstår våra kunders behov och vi förstår våra sökande och kandidaters kompetensprofiler.

Vid frågor, kontakta Cecilia Larzon (cecilia.larzon@modis.se)

Dela detta jobb

Processingenjör för konsultuppdrag på AstraZeneca

Modis Sweden AB