teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Processingenjör Bioraffinaderi & Biofuels

Företag Valmet AB
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Processingenjör Bioraffinaderi & Biofuels

Vi söker dig som är Processingenjör och vill bli en viktig del inom vår utveckling av ny teknik för utfasning av fossila produkter, inom den växande Bioraffinaderi industrin, på Valmet i Sundsvall.
Vi befinner oss i en viktig utvecklingsfas och där behöver vi dig som vill vara med att utveckla hållbar processteknik tillsammans med oss.

Hållbarhet blir allt viktigare både för oss och våra kunder, vilket innebär att vi vill ligga i framkant och utveckla ny processteknik och designa nya systemlösningar tillsammans med våra kunder.
Vi verkar i en global miljö vilket innebär att internationella kontakter blir en del av din vardag och att resor i arbetet förekommer.

Vårt arbete

Biomass Conversion utvecklar teknologi, hållbara processer och maskiner för tillverkning av andra generationens bioetanol, biokemikalier och biokol från ved och agrorester som halm eller bagasse. 
Vi är i en växande fas och håller på att leverera våra första fullskaliga förbehandlingssystem för bioetanol och biokol.

Vilka är vi, ditt nya team?

Vi är ett drivande, flexibelt team med olika erfarenheter inom processindustrin. Vi arbetar i projektform tillsammans med kollegor från andra avdelningar inom Valmet. Projekten sträcker sig ca 1–2 år och du arbetar vanligtvis i flera projekt parallellt. Arbetet hos Valmet är självständigt, där du med hjälp och stöttning av kollegor planerar ditt arbete. Ditt arbete kommer att fokuseras kring processdesign och engineering i leveransprojekt för Valmets kunder runt om i världen. Jobbet innehåller uppgifter såsom processoptimering, utvärderingar, försäljning support och utvecklingsarbete.

Du kommer t.ex. att

  • Utföra processdimensionering och projektengineering
  • Delta i projektarbete i våra leveransprojekt globalt
  • Delta i kundmöten, processoptimering och start-up globalt
  • Stödja försäljningsavdelningen
  • Initiera förbättringsarbeten och delta i att utveckla våra processer och concept
  • Delta i att dokumentera samt uppdatera avdelningens arbetssätt och metoder
  •  

I denna tjänst kan du se fram emot en flexibel och utmanande vardag med goda möjligheter till personlig utveckling.

Vem är du som vill bli en del av vårt team?

Vi söker nu minst en Processingenjör med minst 2 års erfarenhet till Bio-teamet, Valmet, Sundsvall. Du har högskole- eller civilingenjörsexamen inom kemiteknik, energi, miljöteknik, teknisk biologi eller motsvarande, eller har annan likvärdig relevant teknisk utbildning, alternativt om du skaffat dig motsvarande kompetens genom flerårig arbetserfarenhet. Framförallt ser vi att du brinner för att utvecklas tillsammans med Valmet och på sikt blir en viktig resurs.

  • Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift då Valmet är ett internationellt företag. Övriga språk är meriterande.
  • Meriterande är också erfarenhet av AutoCAD och Comos.
  •  

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen hos oss. Som person är du serviceinriktad och har lätt för att samarbeta.

Erfarenhet av arbete inom cellulosa- och pappersindustrin är meriterande.

Vidare ser vi att du är kvalitets- och resultatinriktad, kommunikativ, kundfokuserad och en lagspelare.

Vi erbjuder ett stimulerande och flexibelt arbete i en global miljö där din förmåga att bidra med innovativa lösningar kommer till stor nytta.

Det lilla extra

Som anställd på Valmet får du tillgång till en flora av förmåner såsom till exempel träning på arbetstid, kompetensutveckling och flexibla arbetstider.

Vi investerar i att utveckla vår personal, speciellt vad gäller ledarskap, välbefinnande och hållbarhet.

Våra värderingar, uppförandekoden och tillhörande policyer samt utvalda globalt erkända initiativ och principer skapar grunden för hållbara resultat på Valmet.

För dig som funderar på att flytta till Sundsvall så kommer du till staden mellan bergen, vid havet, älvarna och skogarna. Här är nära till allt och du har naturen inpå knuten samtidigt som vi har ett av Sveriges populäraste köpcentrum och är norra Sveriges restaurangtätaste stad.

Här byggs som aldrig förr, staden utvecklas och kompetensbehovet är stort. Väx tillsammans med Sundsvall som bjuder på livskvalité som gör det goda livet möjligt!

Nyfiken och vill veta mer

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Francois Lambert, Manager, Biofuels Technology P&E FPU, francois.lambert@valmet.com tel: 060-165033.

För mer information kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Beatrice Lampinen, HR-Generalist, tel: 060-165088.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 31 augusti.

When everything works together 

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 18 000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork. 

Join the team! www.valmet.com/careers 

Dela detta jobb

Processingenjör Bioraffinaderi & Biofuels

Valmet AB