teknikjobb.se

Bromma reningsverk som är ett av Sveriges äldsta reningsverk i drift byggdes redan 1934. Reningsverket renar avlopp från Stockholms västra och norra delar, Sundbyberg samt delar av Järfälla och Ekerö kommun, totalt är ca 370 000 stockholmare anslutna till reningsverket. För att klara reningskraven i denna anläggning samtidigt som belastning till verket fortsätter att öka söker vi nu en process-/drift-tekniker.
Din utmaning
Du kommer att jobba närmast reningsprocessen och din arbetsinsats har stor betydelse för reningsresultatet och att vi ska klara våra miljötillstånd. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att medverka i den dagliga driften och processövervakningen av reningsverket.

I rollen ingår daglig rondering, skötsel av anläggningen, driftövervakning, processjustering, processnära underhåll såsom rengöring av bassänger och utrustning, kemikaliehantering, enklare mekaniskt underhåll, felsökning och att delta vid akuta driftavbrott samt planerade driftåtgärder. Det är ett omväxlande arbete där man jobbar tätt ihop med övrig personal för att säkerställa driften av verket. Som processtekniker får man också delta i olika förbättringsprojekt på verket. Vid behov kan du även komma att delta i beredskapstjänstgöring.

Din bakgrund
Vi vill att du har relevant yrkesutbildning som till exempel processtekniker, drifttekniker eller motsvarande. Erfarenhet av arbete vid reningsverk eller annan processteknisk industri är meriterande. Du har god datorvana, behärskar MS Office och vi ser gärna att du har erfarenhet av driftövervakningssystem samt har administrativ förmåga.

Som person måste du vara noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du måste även kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Körkort för personbil är ett krav. Truckkort är meriterande.

Dina frågor
För ytterligare information om arbetet kontaktar du arbetsledare Anders Holm på 08-522 13158. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår växel 08-522 120 00.

Din ansökan
Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under rekryteringsprocessen. Låter det intressant så tveka inte att skicka in din ansökan. Du söker tjänsten via denna länk och senast den 1 juni 2020 vill vi ha din ansökan.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Logga

Process- och drifttekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-01

Ansök nu

Dela detta jobb