teknikjobb.se

Logo

Prevas AB

Prevas söker med hjälp av AxÖ Consulting en senior automationsingenjör med hög verksamhetskunskap och innovativ förmåga inom industriellautomation till sitt kontor i Karlstad.

Prevas utvecklar, förvaltar och supporterar lösningar till sina kunder runt om i världen. På Prevas kontor i Närke och Värmland arbetar drygt 100 personer inom produktutveckling, industriell IT och automation. Har du ett brinnande intresse av Industriell Digitalisering och Industri 4.0? Vill du arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar och vara en av Prevas ledande automationsingenjörer? Då skulle du kunna platsa i Prevas grymma automationsteam och arbeta med innovativa tekniska lösningar i nära samarbete med kund.

Arbetsuppgifter

Som automationsingenjör på Prevas får du möjlighet att jobba med automation tillsammans med industriella IT-lösningar. Sammansättningen av flera kompetenser i projekten ger dig möjlighet vara med och leverera lösningar som sträcker sig över ett brett spektrum. Från den lilla givaren och PLC-system via robotar och SCADA-system och vidare till avancerade molnlösningar och AI.

Prevas strävar efter att lösa våra kunders utmaningar med modern teknik och innovativa smarta lösningar. Prevas kunder finns främst inom regionens tillverkande industri. I dina arbetsuppgifter förekommer regelbunden kontakt med våra lokala kunder.

Din profil

Du är en tekniknyfiken person som gärna utvecklas inom ditt område. Du kan arbeta och leverera bra lösningar både i grupp och enskilt. Prevas arbetar efter devisen att man delar med sig av sina erfarenheter och även är hungrig på andras tankar och idéer.

Vi tror att du har en teknisk eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot automation, elektroteknik, IT, eller maskin. Du kan också ha skaffat dig värdefull kunskap inom automation genom en mer praktisk bakgrund från industrin. Vi ser du har några års arbetslivserfarenhet inom automationsområdet, främst inom PLC- programmering och gärna SCADA-system.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vad erbjuder Prevas

  • En roll där du blir en nyckelspelare i hur Prevas lösningar utformas och en viktig länk för att realisera Prevas kunders verksamhetskrav
  • En miljö med både kvinnor och män i olika åldrar som jobbar teambaserat och där roligt på jobbet är viktigt
  • Diverse aktiviteter kontinuerligt ex. PUB-kvällar, konferensresor, motionslopp mm
  • Kompetensutveckling genom utbildningar både lokalt och internationellt

Låter det som om vi beskrivit din nästa tjänst och arbetsplats? Så roligt! Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Björk, rekryteringskonsult, på AxÖ Consulting på 070-977 51 00. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Ansökan till tjänsten sker via annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vill du veta mer om Prevas?

Klicka på de olika länkarna nedan för att ta del av Prevas arbete!

Via denna länk så beskriver vi delar av det arbete som utförs inom digitaliseringsområdet på Prevas:

https://www.nyteknik.se/sponsrad/prevas/digitalisering-sanker-foretagens-kostnad-6844609#conversion-122831618

Pressrelease runt delar av vårt automationsarbete:

http://www.prevas.se/smarta_fabriken_industriell_digitalisering.html

Filmer om Prevas:

https://www.youtube.com/channel/UCItTSg-LOp4ANU4Nv-oTvyw

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök och ansökan:  www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Omgående
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Karlstad
Referensnummer    2019/89

Kontakt    
Tobias Björk, 070-977 51 00

Sista ansökningsdag    2019-06-09

Prevas i Karlstad växer och söker senior Automationsingenjör

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Dela detta jobb