teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Pressoperatör

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-31

Ansök nu

Pressoperatör

Vi söker pressoperatörer till vår plåtavdelning. Arbetet är förlagt under skiftgång och du behöver kunna arbeta självständigt.

Du kommer ha ansvar över både ställ och kvalitetskontroller. 

Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

DIN BAKGRUND

Vi tror att du har arbetat som pressoperatör och/eller har en utbildning med inrikning mot plåtbearbetning. På vår plåtavdelning har vi Stenhøj hydraulpressar, och har du erfarenhet av dessa är det meriterande.  

Du behöver vara initiativtagande, självständig och flexibel. Det är viktigt att kunna samarbeta och trivas med arbete tillsammans med kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, dock senast den 31 oktober 2022. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av kontaktpersonen nedan.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på 4,7 miljarder kr/år med cirka 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier, en global koncern med kraftig tillväxt, cirka 18 700 anställda över hela världen och en årsomsättning på drygt 27 miljarder kronor. 

 

Kontaktpersoner

Richard Lund

Ansvarig på plåtavdelningen

0433-27 3 000

richard.lund@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
Pressoperatör

NIBE AB