teknikjobb.se

logga

Premier i Kalmar söker CNC-operatörer för kunds räkning

Ort
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

Premier i Kalmar söker CNC-operatörer för kunds räkning

Företagsinformation
Premier har fått en flygande start i Kalmar – vilket vi är både glada och stolta över! Vi har flera kundföretag som vill samverka med oss och därav söker vi nu ytterligare kompetens.

Vi har flera positioner lediga inom området CNC/industri, just nu söker vi för kunds räkning, dig som har erfarenhet som CNC-operatör. Anställningen är en direktrekrytering och inleds med 6 månaders provanställning. Flera av våra kunder är belägna ca 3 mil från Kalmar stad.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Tjänstebeskrivning
I rollen som CNC-operatör har du en flexibel position där arbetet varierar mellan både teoretiska uppgifter och praktiska moment. Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen omfatta maskinkörning, laddning och övervakning.

Du kommer också att med stor noggrannhet programmera maskiner utifrån ritningar och CAD/CAM-underlag. För att säkerställa att arbetet utförts korrekt genomför du kontinuerliga kvalitetsmätningar.

Tjänsterna är heltid och arbetstiderna för de olika rollerna varierar, från 2-skift till dagtid mellan kl. 06.00 – 15.00.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av CNC-arbete och programmering. Dessutom har du goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Som person har du ett intresse av den senaste tekniken inom material och skärande bearbetning.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en flexibel person som snabbt sätter dig in i arbetsuppgifterna och har inga svårigheter med att växla mellan dem. Stöter du på nya arbetsuppgifter vill du med din nyfikenhet och motivation lära dig mer om dessa.

Ordning och reda är för dig ett ledord, vidare är du som person kvalitetsmedveten, strukturerad och kommunikativ. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta rekryteringskonsult Terése S Carlstedt tel. 0734-666 884, mejl: terese.carlstedt@premier.se.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast den 23 maj 2021. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej heller emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Vårt kontor är beläget mitt i centrala Kalmar. Läs mer om oss på www.premier.se

Kontaktperson(er)
Terese Smålander Carlstedt
terese.carlstedt@premier.se
0734-66 68 84

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Kalmar

Publiceringsdatum
29 April 2021

Dela detta jobb

logga
Premier i Kalmar söker CNC-operatörer för kunds räkning

Premier Service AB