teknikjobb.se

logga

PreCise söker erfaren Produktionschef till Uddevalla

Ort
Utgår

2021-06-28

Ansök nu

PreCise söker erfaren Produktionschef till Uddevalla

Företagsinformation
PreCise är ett familjeägt fullserviceföretag i Uddevalla inom skärteknik med efterföljande plåtförädling. Vår effektiva produktion med unika logistiklösningar är en stark partner till våra kunder inom tung fordonsindustri, byggindustrin och verkstadsindustrin inom hela Sverige. År 1989 startade Roland Karlsson Svetsteknik AB, ett företag som utvecklats till ett av Sveriges ledande företag inom skärning och plåtförädling. Produktionen är uppbyggd för flexibel och automatiserad tillverkning av produkter med stor variantflora i mindre och större serier. Våra ledord är effektiv logistik i hela kedjan från godsmottagning, tillverkning, lager, packning till leverans av produkter mot högt uppsatta kundkrav gällande volym, kvalitet och leveranstid till rätt pris. Företaget har utvecklats och omsätter mer än 100 MSEK och har idag 30 anställda. För att bättre beskriva verksamheten och vårt kundlöfte som är Cut Steel -Cut Time - Cut Cost, bytte vi 2016 vårt namn till PreCise – Custom Steel. Läs mer om oss på www.precise.se

Tjänstebeskrivning
Vill du vara med och driva och ansvara för produktionen i ett av Sveriges modernaste företag inom plåtbearbetning? Har du ett antal års erfarenhet av liknande jobb och dessutom är en coachande ledare, så har vi jobbet för dig! Som produktionschef hos oss får du ett helhetsansvar för produktionens dagliga drift och styrning, resultat och utveckling. Du ansvarar för att produktionen levererar i enlighet med gjorda åtaganden vad det gäller produktionsvolym, kvalitet och ledtid. Du planerar och säkerställer kapacitet och kompetens i förhållande till dagligt och framtida behov. Din roll innebär även att säkerställa att samtliga processer fungerar i enlighet med kraven i ISO 9002 och 14001. Utöver ditt dagliga ansvar kommer du kontinuerligt att utveckla produktionsorganisationen och arbeta med ständiga förbättringar i processerna vad gäller säkerhet, kvalitet, kapacitet, flexibilitet, effektivitet och ledtid, ihop med våra kunders varierande behov. Du kommer även aktivt delta i företagsövergripande förbättringsprojekt. Din roll innebär ett personalansvar för 25 medarbetare och ansvar för HMS inom ditt ansvarsområde. Genom ett modernt ledarskap arbetar du aktivt med att stödja, coacha och utveckla medarbetarna i en stimulerande miljö, som genomsyras av engagemang och effektivitet. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning med teknisk inriktning. Du har minst 5 års relevant erfarenhet från liknande roll i tillverkande företag i modern miljö. Du har minst 3 års erfarenhet i ledande befattning och har framgångsrikt jobbat med målinriktat förbättringsarbete. Vi söker dig som har bred, teknisk kompetens och intresse för produktion och processutveckling. Som person är du drivande och målinriktad, du har förmåga att visa handlingskraft och kan styra mot uppsatta mål. Du är flexibel och har förmågan att snabbt hitta lösningar utan att kompromissa på kvaliteten. Vi ser även att du är metodisk och strukturerad i ditt tillvägagångssätt och ser möjligheter istället för problem. För att passa in i rollen hos oss är du en naturlig ledare med stor förmåga att inspirera, utveckla och engagera medarbetare. Vi värdesätter ett coachande ledarskap, där trygghet och integritet är nyckelord. Du är tydlig och kommunikativ och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du är även van att arbeta i moderna affärssystem samt i Microsoft Office. Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. PreCise är ett framgångsrikt, modernt företag med entreprenörsanda. Vi har lång erfarenhet inom branschen och arbetar idag med stora kunder inom verkstads- och automotiveindustrin. Du får här en möjlighet att vara med på vår tillväxtresa, där du blir en viktig spelare. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Lundgren, tel. 0733–200 880. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 12 april 2021. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)
Malou Lundgren
malou.lundgren@premier.se
0733-200 880

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Uddevalla

Dela detta jobb

logga
PreCise söker erfaren Produktionschef till Uddevalla

Premier Service AB