teknikjobb.se

Praktisk projektledare

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-10-11

Ansök nu

Praktisk projektledare

Vattenfalls affärsenhet Heat Sweden producerar, distribuerar och säljer värme, ånga, kyla och el. Inom enheten Grid Operations and Maintenance Sweden ansvarar vi för att driva projekt av reinvesteringar och nyinvesteringar, sköta drift och underhåll på våra fjärrvärmenät i Haninge, Gustavsberg, Nyköping, Motala och Vänersborg.
Till enheten i Nyköping söker vi nu en praktisk projektledare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Driva reinvesteringar och nyinvestering för fjärrvärme.
  • Ta fram kostnadsunderlag till marknadsavdelningen
  • Projekt- och byggledning
  • Ekonomisk och teknisk uppföljning av projekt
  • Ansvar för säkerhet, hälsa och miljö i projekten
  • Ansvara för planering och genomförande av drift och underhåll för fjärrvärmenätet.
  • Delta på samordningsmöten med kommunen och andra intressenter.

Kvalifikationer
Har en teknisk utbildning från yrkeshögskola/ gymnasium eller har skaffat dig erfarenheten praktiskt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från fjärrvärme-, eller bygg- och anläggningsindustrin. Vidare har också erfarenhet av att leda projekt med ansvar för tidplan, ekonomi, planering, genomförande och slutförande. Du kommer att jobba lika mycket ute i fält med praktiska arbetsuppgifter som du kommer att sitta på kontoret och planera och följa upp projekt. Du har goda kunskaper i svenska både skriftligt och muntligt. God datorvana och arbete i Officepaketet samt B-körkort erfordras.
Som person drivs du av att hantera dina projekt från start till mål och tar ditt fulla ansvar för hela produktionskedjan. Du är inte främmande för att utföra praktiska arbetsuppgifter ute i fält då du ingår i en lite grupp där sammarbete och planering är en förutsättning. För rollen är det viktigt att du är kommunikativ, flexibel och värdesätter kundmöten. Ditt arbetssätt är strukturerat, din kommunikation är tydlig och med en förmåga att motivera och driva arbetet framåt.

Placeringsort Nyköping

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta, rekryterande chef Johan Boberg , 0725 39 25 20. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Zanko Dasko , 0702 532 896.

Fackliga representanter Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Christian Magnusson, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem alla via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 11 oktober 2020. Urval och intervjuer sker efter slutdatumet.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vår organisation
Vattenfalls affärsenhet Heat Sweden producerar, distribuerar och säljer värme, ånga, kyla och el. Våra kunder är företag, kommuner, landsting, privata fastighetsägare villakunder och bostadsrättsföreningar. Huvudprodukten är fjärrvärme, som är en enkel, säker, bekväm och tillförlitlig form av uppvärmning. Bränslet består i huvudsak av olika former av biomassa, avfall som ger låga miljöpåverkande utsläpp. Vi är idag omkring 370 medarbetare och omsätter 2,9 miljarder kronor.

 

Dela detta jobb

Praktisk projektledare

Vattenfall AB