teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Praktisk Fordonselektriker till vår kund i Kalmar

Ort
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

Praktisk Fordonselektriker till vår kund i Kalmar

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 500 anställda.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning dig som trivs i en högteknologisk internationell miljö där du kommer att arbeta med och understödja avdelningen för el-konstruktion, utveckling samt mekanisk installation och tillverkning.

Du kommer också vara en länk och ett stöd för montering, mekanik och andra delar av företaget inom ditt huvudområde. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt utveckla och uppdatera programvara, elsystem, kretskortslösningar och kablage på uppdrag av CTO.

Arbetet kan t ex innebära att ta fram förslag för nyutveckling och uppdatering av programvara, förenkling av elsystem och kretskortslösningar, skapa underlag för färdiga elsystem, prototyper av kabelslingor och kretskort för extern tillverkning och sedan upphandla dessa.

Du kommer även att genomföra och sammanställa tester för kvalitet av produkterna samt utveckla system för dokumentation och felsökning av el- och CAN-bussystem.

I din roll kommer du även att ha en tät kontakt med produktionen och arbeta med ständiga förbättringar tillsammans med övrig personal.

Då vår kunds kunder finns över hela världen innebär tjänsten resor till olika världsdelar då kundbesök och serviceresor kan förekomma några gånger per år

i erbjuder dig en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 07:00-15:30
Du blir anställd av oss på Premier med goda möjligheter till att anställningen går över till vår kund efter 6 månader.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning eller dokumenterad kunskap och erfarenhet inom teknik och fordonsel med fokus på kretskort och ritningsläsning av el scheman.

Du har ett stort tekniskt kunnande och intresse, gärna med erfarenhet från fordons-el och mekanik och är van vid att driva ditt arbete mot uppsatta mål.

För att lyckas i rollen behöver du vara bra på att samarbeta och analysera din omgivning inom ditt expertområde då du kommer att arbeta med flera system som ska vävas samman i slutprodukten.

Du är analytisk och ansvarstagande i ditt sätt att tänka kring tekniska problem och hur du arbetar för att lösa uppgifter och utmaningar av ny teknologi.

Som praktisk fordonselektriker är du duktig på att hitta kärnan i komplexa problem och frågor samt duktig på att kommunicera i tal och skrift.

Du är van vid att arbeta strategiskt samt är du nyfiken och intresserad av att söka ny kunskap och utveckla koncept till färdiga lösningar.

För att trivas i rollen besitter du också en kreativ förmåga och öppenhet gentemot nya idéer och erfarenheter. Du har en god förmåga att planera ditt arbete i förväg och arbeta på ett systematiskt och organiserat sätt.

Du är duktig på att följa riktlinjer och procedurer samt fokuserar på att leverera service och produkter av hög kvalitet för att skapa bästa kundtillfredsställelsen i enlighet med företagets normer. Du har också förmågan att anpassa dig inför förändringar och kunna hantera och arbeta under press när arbetet kräver det.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska krävs (tyska eller andra språk är meriterande)

B-Körkort och tillgång till egen bil
Datorvana (MS-Office)

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta Anna Svensson på anna.svensson@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se

Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag eller senast 18 september 2022

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder.

För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.

Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

 

Dela detta jobb

logga
Praktisk Fordonselektriker till vår kund i Kalmar

Premier Service AB