NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Nu är det dags för dig som vill göra praktik hos oss våren 2018 att anmäla ditt intresse. Vi tar i första hand emot dig som läser på universitet, högskola eller en YH/KY-utbildning och som har praktik som en del av din utbildning.  En praktikplats ger både dig och NCC möjligheten att lära känna varandra bättre. Vi har en stor variation av byggprojekt där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling i en stöttande miljö!

Skriv i din ansökan en kort beskrivning av dig själv, vad du gjort tidigare och vilket område du är intresserad av att praktisera inom. Bifoga också:

  • CV

  • Personligt brev

  • Betyg (kopia) från senast avslutad utbildning

Urvalet sker löpande, sista ansökningsdag 15 februari 2018. Har du frågor om praktik hos oss kan du kontakta HR-Specialist Employer Branding - Sara Berger, sara.berger@ncc.se

Välkommen med din ansökan!