teknikjobb.se

Till Tengbom i Uppsala söker vi nu en nätverkande och affärsmässig uppdragsansvarig arkitekt. Drivs du av att leda team och processer? Har du stor förståelse och erfarenhet av kundens affär? Då kanske det är du som ska hjälpa oss i den strategiska utvecklingen av vårt erbjudande.

Om oss
Välkommen till oss på Tengbom i Uppsala! Hos oss hittar du specialistkompetenser inom bland annat samhällsplanering, stadsutveckling, hus- och landskapsarkitektur. Här jobbar även ingenjörer, processledare och förändringsledare. 2018 blev Werket en del av Tengbom och snart flyttar vi in i vårt nya kontor i centrum av staden. Detta tillsammans med vår lokala kännedom om Uppsala – som för övrigt står för den största stadsutvecklingsperioden någonsin - ger oss ännu mer kraft i vår ambition om att bli det marknadsledande arkitektkontoret i regionen. Det ger oss också de bästa av förutsättningar att fortsätta utveckla och stärka vår kultur och bygga ett riktigt starkt team.

Vi ser oss som självklar strategisk rådgivare åt våra kunder. Vi ser helheten, lyssnar, förstår behov och utvecklar lösningar som stärker kundens affär. Hållbarhet är en del av vårt DNA liksom utveckling av digitala processer. Några av våra aktuella projekt är: ombyggnad av Skandalhuset, Gottsunda Centrum, Cykelhuset, Dansmästaren, Storsjöstrand, Katedralskolan.

Om dig
Nu letar vi efter dig som med driv och engagemang vill bli en nyckelperson i vår fortsatta utveckling av Tengboms arkitektur, erbjudande och affär. Som uppdragsansvarig arkitekt är du affärsmässig och identifierar ständigt nya möjligheter vad gäller kunder och projekt i regionen. Som den relationsbyggare du är ser du värdet av att utveckla och underhålla starka och långsiktiga relationer och samarbeten mellan oss och våra kunder.

Med ett framåtlutat, inkluderande och kommunikativt förhållningssätt driver du tydlighet och beslut under projektens gång. Arkitektonisk spets och kvalitet är avgörande för dig liksom behovet av att utvecklas löpande, både som individ och i team. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas inom ledarskap.

Uppdragsansvarig arkitekt till Tengbom i Uppsala

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb