teknikjobb.se

Port och Dörrtekniker, Eskilstuna

Företag Kone AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-08

Ansök nu

Port och Dörrtekniker, Eskilstuna

Visste du att Portar och Dörrar ger det första intrycket på alla byggnader ?  Vi vill nu erbjuda dig som är en duktig Tekniker och som gillar att jobba självständigt ett utvecklande arbete med produkter inom Port och Dörr.

Du kommer jobba med KONE Modular Based Maintenance™ som är en av grundpelarna i vårt engagemang för att våra kunders portar och automatiska dörrar alltid ska fungera med säkerhet och prestanda av toppklass,  där våra underhållsplaner för varje enskild byggnad och utrustning, tar hänsyn till dörrens driftmiljö och användning. Utifrån detta skapar du en underhållsplan som är avsedd att förlänga utrustningens livslängd.

Tillsammans med dina kollegor kommer ni att jobba med dörrlösningar som är säkra, har goda miljöeffekter och flexibla designer för att garantera att persondörrar och industriportar skapar ett smidigt och säkert person- och varuflöde. Som serviceinriktad tekniker kommer du att kunna dra stor nytta av om du har en bakgrund inom mekanik, elinstallationer, och att du har färdigheter som problemlösare med förmågan att se sammanhang inom tekniska konstruktioner, har du elkompetens på svagström så är det mycket meriterande. Visst montagearbete förekommer.

Du ska till exempel:

 

  • Ute på service/ reparationsbesök se möjligheter till förbättringar som är kopplat till produkten
  • Jobba med underhållet inom våra olika produkter och för jobbet måste du vara självgående, ha en mycket god prioriteringsförmåga och kunna fatta snabba operativa beslut om det behövs.
  • Planera och strukturera dina arbetsdagar själv inom ett serviceområde och dagligen utveckla dina färdigheter inom förebyggande underhåll, felsökning

 

Vi söker dig som har en avslutad industri-, drift-underhåll, mekanisk inriktad gymnasieutbildning eller en

annan utbildning vi bedömer likvärdig. B körkort är ett krav,  och du måste behärska  svenska och engelska. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.  

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-02-08. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distriktschef Robert Andersson 021-13 23 70 eller Rekryteringsspecialist Lena Sjö,  010 – 218 40 30

Vi ser fram emot din ansökan!

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 omsatte KONE 9,1 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 58 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Dela detta jobb

Port och Dörrtekniker, Eskilstuna

Kone AB