teknikjobb.se

Mariestad Kommun

Pool-tjänst lokalvård Mariestad Töreboda Gullspång (MTG)

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Pool-tjänst lokalvård Mariestad Töreboda Gullspång (MTG)

Om arbetsplatsen

Att arbeta i Mariestads kommun är att göra skillnad tillsammans med andra och att utvecklas individuellt. Här behövs och uppskattas alla för det de gör både av invånare och av arbetsgivare. Varje anställd i Mariestads kommun är en avgörande del i det viktiga arbetet med att ge service och omsorg till invånarna. Mariestads kommun fokuserar på hälsa, utveckling och delaktighet för sina anställda och ser möjligheterna hos varje person. Tillsammans skapar vi grunden för en god stad och utvecklar samhället till det vi vill att det ska vara.

I Sjöstaden Mariestad arbetar 2 500 kommunanställda från 170 yrkesgrupper inom 120 verksamhetsområden med några av Sveriges viktigaste uppdrag. Barns lärande, god omsorg, hållbar samhällsutveckling och miljöfrågor är bara några exempel på det som vi satsar på.

Mariestad har tillsammans med Töreboda och Gullspång ett kommunsamarbete (MTG) där bland annat verksamhet teknik (där lokalvården ingår) är gemensamt. Värdkommun och arbetsgivare för verksamhet teknik är Mariestads kommun.
Verksamheten präglas av gemenskap och samarbete. Hos oss skapar vi varandras framgång!

Arbetsuppgifter

Lokalvårdsavdelningen i Mariestad, Töreboda och Gullspång söker ett antal lokalvårdare som ska ingå i pool-grupp.

Tjänsten är heltid och dagtid, kan i perioder vara schemalagd och innefatta helgtjänstgöring. Vi erbjuder ett varierande arbete inom lokalvård, som innefattar alla förekommande arbetsuppgifter, tex daglig städ, periodiskt städ, maskinkörning, golvvård. I tjänsten ingår också planering och prioritering av arbetsuppgifter, tillsammans med övriga i pool-gruppen och assistenter. Gruppen kommer tillsammans och på egen hand arbeta på de flesta arbetsområden i MTG, som vikarie för ordinarie, men också uppdrag utöver det dagliga kan förekomma, till exempel byggstäd, golvvård. Planering av uppdrag sker mestadels i Teams.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse för lokalvård och har kunden i fokus.

Vi ser stor fördel i att du har certifieringsutbildning i lokalvård och viss erfarenhet från arbetslivet och att du kan organisera och strukturera det dagliga arbetet på ett effektivt sätt. Du behöver vara mycket flexibel och kunna ställa om till nya arbetsuppgifter och arbetsplatser dag för dag.
Du behöver vara självgående, kunna ta initiativ till att kvalitetssäkra vårt arbete samt tåla stress. Du behöver kunna ha ett strategiskt tankesätt och kunna planera dagen på bästa sätt.
Som person har du lätt att arbeta i grupp och genom din närvaro bidra till en positiv och fungerande arbetsmiljö.

Tjänsten kräver:
Goda kunskaper i svenska språket (tal, skrift).
B-körkort för manuell växellåda.
Goda datakunskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Intervjuer och anställning sker löpande.

Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  4

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Christina Peterson
Chef lokalvård
0501-75 61 52

Gunilla Deleuran Lundqvist
Enhetschef lokalvård
0501-75 61 82

Magnus Palmborg
Enhetschef lokalvård
0501-75 61 56

Facklig företrädare

Kommunal expedition
010-442 86 17
mariestad.vanervast@kommunal.se

Övrigt

Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Mariestads kommun rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Mariestad Kommun
Pool-tjänst lokalvård Mariestad Töreboda Gullspång (MTG)

Mariestads kommun