teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

PLATSCHEF TILL NIMBUS I LUGNÅS

Företag Nexer Recruit
Ort
Utgår

2023-02-03

Ansök nu

PLATSCHEF TILL NIMBUS I LUGNÅS

Är du ute efter nästa steg i karriären? Söker du ett varierande arbete med mycket personligt ansvar? Nimbus produktionsenhet i Lugnås växer och söker nu en platschef. Vill du vara med och föra företaget framåt under din ledning? I denna roll kan du göra just det. Sök redan idag!

Din vardag
Du kommer driva en produktionsenhets övergripande ledningsarbete, du fördelar arbetsuppgifter och ansvarsområden mellan de olika avdelningarna. Du har övergripande ansvar för en produktionsenhet i koncernen vilket innebär att du driver en fabriksledning och är ytterst ansvarig för budget och utleveranser. I rollen ingår att coacha och hjälpa ledarna för de olika avdelningarna. Det är en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter, tjänsten är ny och kommer behöva utformas av dig. Du kommer bygga upp en kultur där företagets värderingar står i centrum.

Vem är du?
Du har relevant högskoleutbildning och tidigare erfarenhet från producerande verksamhet. Vi ser gärna att du arbetar eller har arbetat på en liknande roll tidigare då kunskap inom området är en faktor för att lyckas väl i rollen. Det är ett krav för rollen att du tidigare innehaft en befattning som ledare för en större grupp. Du ska kunna tala och skriva obehindrat på svenska och engelska och om du har erfarenhet av Lean Production ses det som meriterande till denna tjänst.

Som person är du intresserad av människor och ledarskap och du tycker om att arbeta målstyrt. Du vill arbeta för ett bolag med kunder i hela världen och lockas av en roll med stor påverkan och inflytande. 

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar företaget med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av detta företag. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 073-084 68 16 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-01-15.

Om Nimbus 
Nimbus tillverkar fritidsbåtar i premiumsegmentet. Företaget grundades redan 1968.
Vi skapar minnesvärda upplevelser till sjöss för medvetna båtägare genom att designa, tillverka och marknadsföra båtar med starka varumärken. Våra kännetecken är skandinavisk design, hög kvalitet, komfort, säkerhetstänkande och miljöfokus. Se gärna vår hemsida: www.nimbusgroup.se

 

Dela detta jobb

logo
PLATSCHEF TILL NIMBUS I LUGNÅS

Nexer Recruit