teknikjobb.se

PLATSCHEF TILL LINDBÄCKS BYGG, STOCKHOLM

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

PLATSCHEF TILL LINDBÄCKS BYGG, STOCKHOLM

Kundlogotyp

 

platschef bygg bostad stockholm

Ett platschefsjobb inom bygg som ligger rätt i tiden. Lindbäcks Bygg är ledande inom storskalig industriell bostadsproduktion i trä, med allt vad det innebär av hållbart byggande och god arbetsmiljö. 

Som platschef på Lindbäcks är det du som leder hela verksamheten på byggarbetsplatsen och ansvarar för att driva bygget framåt genom proaktivt arbete. 
Du samordnar planering och utförande, förmedlar och förvaltar våra kärnvärden till personal på arbetsplatsen, inklusive underentreprenörer. Du ansvarar också för ekonomi, arbetsmiljö, säkerhet, logistik och våra anställda på bygget. 

Du arbetar aktivt med förbättringsarbete, säkerställer arbetsmiljön och sköta daglig styrning på arbetsplatsen. I dina arbetsuppgifter ingår också resursplanering av byggnadsarbetare i samråd med projektchef samt att vara beställarkontakt på arbetsplatsen.

Du genomför utvecklingssamtal och coachar arbetsledare i metoder, värderingar och principer samt genomför arbetsberedningar med medarbetarna på arbetsplatsen. 
Du utför också avvikelserapportering för projekten, utvecklar och följer upp SOB:ar och handlägger och verifierar ÄTA, även för underentreprenörer. 
Du ansvarar för KI-VP enligt processbeskrivning och rapporterar till byggchefen. 

Vi söker dig som har en stor social kompetens med ett coachande och målinriktat ledarskap. 
Du ska vara närvarande och tillgänglig på arbetsplatsen och motivera och skapa goda grunder för samarbete. Vi vill att du har några års arbetslivserfarenhet från byggarbetsplatser och att du har förmåga att skapa tillit och trygghet i teamet.

För att lyckas har du:

  • Arbetat som platschef inom byggbranschen ett par år.
  • Erfarenhet och kunskap inom grundläggning.
  • Erfarenhet av invändig och utvändig stomkomplettering.
  • Vana att jobba i ett strukturerat arbetssätt.

Meriterande:

  • Erfarenhet av LEAN
  • Erfarenhet av KIVP (visuell planeringsprocess)
  • Grundutbildning i Bättre arbetsmiljö (BAM) samt vara utbildad inom BAS-P och BAS-U och heta arbeten.
  • Kunskap inom AB och ABT

Placering i centrala Stockholm, arbetsområde Mälardalen.

Låter det här intressant? Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt och vi tar emot ansökningar löpande. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Zethraeus 0733-10 36 08 eller peter.z@isakssonrekrytering. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi och bygg.
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier, BI.
Lindbäcks Bygg är Sveriges ledande företag inom industriellt byggda flerbostadshus med lång erfarenhet och god kunskap i byggnation, produktionsprocesser och projektutveckling. Nu är det dags att ta nästa steg. Med målet att bli Europas modernaste producent av flerbostadshus och kunna erbjuda framtidens boende har vi investerat i och driftsatt en helt ny produktionsanläggning. Den nya anläggningen på Haraholmen, helt försörjd av solenergi och fjärrvärme, och den befintliga fabriken i Öjebyn kommer att tredubbla vår produktionstakt av nyckelfärdiga flerbostadshus. På Lindbäcks är vi kända för att vara innovativa och det stämmer – vi siktar aldrig annat än framåt!
Bolaget omsätter 1100 MSEK och har 500 medarbetare, allt från ekonomer, projektörer, konstruktörer, projektutvecklare till industrisnickare och byggarbetare. 

Dela detta jobb

PLATSCHEF TILL LINDBÄCKS BYGG, STOCKHOLM

Isaksson Rekrytering & Bemanning