teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Platschef till Bäckströms Anläggning

Ort
Utgår

2022-12-29

Ansök nu

Platschef till Bäckströms Anläggning

Vill du vara med och bygga ett bättre Stockholm? Bäckström Anläggning AB är ett familjeföretag som utvecklar, projekterar samt genomför infrastrukturprojekt inom områdena Anläggning och Energi. Företaget omsätter över 350 miljoner och har ca 100 anställda.

Som Platschef driver du anläggningsprojekt från början till slut. Projekten börjar med ett startmöte där Platschefen skapar en produktionsplanering med kostnader, resursplan och tidsplan. Projektet avslutas med överlämning till beställaren. I genomförandefasen ansvarar Platschefen för att hålla styrningen på kostnader, ändringar och ge löpande rapporter samt att ha en tät dialog med beställaren. Ett lyckat projekt har en god lönsamhet och nöjd beställare.

Platschefen leder sin projektorganisation med ett tydligt och aktivt ledarskap för att driva fram projektet inom de ramar som satts upp. Vi värdesätter ett ledarskap som skapar en trivsam och trygg arbetsmiljö för våra anställda.

I rollen ingår även Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljöarbetet i projektet samt att följa bolagets verksamhetssystem enligt BKMA (före detta BF9K) samt att lagar och regelverk efterlevs.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har Högskoleutbildning inom bygg- och anläggningsteknik samt flera års erfarenhet av likvärdig befattning inom branschen.

Meriterande är om du arbetat som platschef eller entreprenadingenjör. För att bli lyckosam i rollen behöver du ha kunskaper inom anläggningsarbete, planering, produktionskalkyler, entreprenadjuridik samt ha en mycket god erfarenhet av ekonomisk uppföljning.

Din profil

För att trivas i rollen behöver du gilla att vara en ledare som kan motivera och utveckla din grupp. Vi fäster även vikten vid att du är en god kommunikatör för att skapa en bra relation till både beställaren och medarbetare. En viktig del i rollen är att kommunicera både i tal och skrift, på svenska och engelska då vår dokumentation är central i våra projekt.

Vi erbjuder

Vårt erbjudande på Bäckströms är att vi är prestigelösa och värderar en bra arbetsmiljö med god laganda samt att vi har en stark vilja att lyckas. Hos oss blir du delaktig i att bygga ett bättre Bäckströms.

För oss är det är viktigt med friskvård och erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag, trevliga sammankomster och företagshälsovård bla.

Ekonomisk ersättning, pension och försäkringar

Bäckströms erbjuder marknadsmässiga löner. I samband med föräldraledighet erbjuds medarbetaren enligt kollektivavtal 6 månaders föräldraförsäkring.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig tjänstepension för alla anställda. Som anställd tjänstemans har du även möjlighet att löneväxla till extra pension, allt för att du skall känna dig trygg när du väljer att gå i pension. 

Ansökan

Låter det intressant?

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mattias Sahlström 070-400 0251

 

Dela detta jobb

logga
Platschef till Bäckströms Anläggning

Jefferson Wells