teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Platschef till Artega sökes

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Platschef till Artega sökes

Platschef till Artega sökes

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en engagerad och strukturerad person som vill ta nästa steg i karriären? Vill du axla en viktig roll i ett expanderande företag? I så fall ska du läsa vidare, Artega Entreprenad AB söker nu sin nästa platschef!

Som platschef på Artega Entreprenad AB får du möjlighet att arbeta i en familjär organisation, där du har stora möjligheter att utvecklas. Rollen som platschef innebär att du har en central roll i olika ROT-projekt. Du är med från tidiga skeden och ansvarar för produktionen och att driva projektet från början till slut. Förutom det tekniska genomförandet av projektet har du ansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi samt resurser och logistik. Storlek och antal projekt varierar men är belägna inom Stockholms län. Hos Artega Entreprenad värnar man om laget före jaget och i den här rollen kommer du att arbeta nära din arbetschef.

Personprofil
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som platschef inom ROT. Det är meriterande om du har någon högskoleutbildning eller relevant yrkeshögskola, alternativt erfarenhet som vi anser likvärdig. Du känner ett stort ansvar för ditt arbete och du är duktig på att skapa och bibehålla relationer såväl internt som externt.

Personliga egenskaper som värderas högt i den här tjänsten är:
- Problemlösningsförmåga och struktur.
- Engagemang.
- Affärsfokus.
- Förmåga att leda andra såväl som dig själv.

Du har en god social kompetens och behärskar svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är en förutsättning. Kunskaper inom LOU är meriterande och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med offentlig upphandling enligt LOU, tex skolor, sjukhus och offentliga miljöer.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Årsta

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Artega Entreprenad AB grundades 2010 och är en ambitiös och kundfokuserad byggentreprenör med erfarenheter i allt från ombyggnationer i kulturhistoriska byggnader till industrilokaler runt hela Storstockholm. Artega åtar sig att utföra alla typer av byggnadsarbeten i alla entreprenadformer företrädesvis åt professionella beställare. Företaget omsätter cirka 300 miljoner, är 53 anställda och har sitt huvudkontor i Årsta.

Dela detta jobb

logo
Platschef till Artega sökes

PerformIQ