teknikjobb.se

Platschef och driftansvarig datacenter

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-30

Ansök nu

Platschef och driftansvarig datacenter

Vill du ansvara för att leda en driftsorganisation i ett nybyggt datacenter? Trivs du med att vara med från början och sätta arbetsrutiner och strukturer på plats? Hos Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med från start och bygga ett framgångsrikt team.

Om tjänsten

Coromatic har fått det spännande uppdraget att driva den operativa driften och underhållet av de nybyggda datacentren i Gävle. Som platschef ansvarar du för verksamheten i datacentret. Du är med från start i uppdraget och kommer att få chansen att påverka från dag ett. I din roll ingår budget- och resultatansvar, personalansvar och verksamhetsansvar. Du är Coromatics representant mot kunden och säkerställer leveransen mot kontrakt. Några av dina viktigaste leveransfaktorer kommer att vara medarbetarnöjdhet, arbetsmiljö & säkerhet, kundnöjdhet och omsättning & resultat.

Vi söker dig som

  • Har erfargymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Har erfarenhet av att arbeta med kritisk verksamhet så som t.ex. datacenter eller inom processindustri
  • Är en erfaren ledare som är van vid verksamhetsutveckling och att driva och motivera ett team mot uppsatta mål
  • Har erfarenhet av att arbeta med ITIL, ISO eller liknande kvalitetssystem
  • Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i tal och skrift

På Coromatic står utveckling i fokus - grunden för att de ska kunna utföra sitt viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling. Därför är ditt intresse och engagemang för ditt område viktigt för att triva hos dem. Vi letar efter dig som är affärsinriktad, och drivs av att utveckla organisationen och dina medarbetare. Du är kommunikativ och lösningsinriktad. Du arbetar med struktur och har en god förmåga till att skapa arbetsprocesser och rutiner.

Övrig information

  • Start: Behov omgående med start enligt överenskommelse

  • Omfattning: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas.

  • Placering: Gävle

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coromatics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan. Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen.

Dela detta jobb

Platschef och driftansvarig datacenter

Academic Work