teknikjobb.se

Platschef MEAB Uppsala

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Utgår

2019-04-11

Ansök nu

Platschef MEAB Uppsala

MEAB Uppsala tar nästa steg! 

Brinner du för service och försäljning och vill leda ett framgångsrikt team, som genomsyras av bland annat samarbete, engagemang, inspiration och målmedvetenhet, då vill vi att du söker tjänst hos oss som Platschef i Uppsala. Vi söker nu en Platschef med tidigare erfarenhet och en vilja att leda till framgång.

Arbetsuppgifter
I rollen som platschef blir du en nyckelperson för MEAB Uppsalas fortsatta framgång. Du har huvudansvaret för den dagliga kundnöjdheten och tillgängligheten samt att försäljning och lönsamhetsmål uppnås av innesäljare och butikssäljare. Som platschef har du personalansvar för innesäljare och butiksäljare på filialen. Du kommer att driva utveckling, processer och kompetens inom innesäljarteamet genom aktiv coachning. Du ansvar för bemanningen på filialen och tillsammans med säljteamet håller du en nära kontakt med kunder för att skapa långsiktiga samarbeten och identifiera nya affärsmöjligheter som möter kundernas behov. Vid behov är du även delaktig i aktiv försäljning via telefon och stöttar övriga innesäljare. Du rapporterar till Filialchefen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet av att leda försäljning och skapa resultat genom andra. Du är strukturerad och noggrann och har en analytisk förmåga. För att trivas och lyckas i rollen bör du ha god kunskap inom elbranschen eller närliggande verksamhet. Det är en stor fördel om du har kännedom om konkurrenter och marknaden samt ett upparbetat relevant nätverk. Goda kunskaper i Officepaketet samt grundläggande kunskaper inom ekonomi är ett krav. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av framgångsrikt förändringsarbete och vana att skapa tillväxt i en konkurrensutsatt miljö genom samarbete med andra.

Personliga egenskaper
Är du en person som av din omgivning upplevs vara enkel att ha att göra med har du goda förutsättningar att passa in och bidra till MEAB Uppsalas fortsatta utveckling. Vi vill att du är en person som leder genom eget exempel, med hjälp av ett starkt eget driv. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Till sättet är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående med en vilja, intresse och förmåga att hjälpa kunden och anstränger dig för att leverera lösningar. 

Kontakt med oss
Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta filialchef, Thomas Zettergren som du når på telefonnummer 018-18 16 31. Då intervjuer sker löpande så kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så är du intresserad, sök tjänsten redan idag!  

Du kan läsa mer om MEAB på selga.se samt rexel.se. 

Om företaget

Rexel Sverige AB är en del av världens största elgrossistkoncern med verksamhet i 32 länder på tre kontinenter. I Sverige har bolaget två starka varumärken SELGA och STOREL och har över 700 medarbetare på drygt 60 platser och en omsättning på cirka 4,5 miljarder svenska kronor.

Rexel utvecklar innovativa konceptlösningar och erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader inom tung industri och kraftbolag såväl som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Rexel har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige inom verksamhetsområdet Rexel Energy Solutions. Rexel är också experter på smart teknik för smartare fastigheter och marknadsför tjänster och produkter via verksamhetsområdet Rexel Building Automation.

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Platschef MEAB Uppsala

Rexel Sverige AB