teknikjobb.se

Sökes till Kiruna

Vill du vara med om att bygga det nya Kiruna? Som platschef på Peab har du en unik chans att delta i stadsomvandlingen i malmfälten.

Om tjänsten 
Som Platschef på Peab har du alltid en central roll i våra projekt och är den som har det övergripande ansvaret för projektets utförande. Du blir en nyckelperson som har totalansvar för projektet och din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från byggstart till besiktning. Det innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Till din hjälp har du ett antal duktiga personer, allt från inköpare och arbetsledare till skickliga hantverkare. Det är därför viktigt att du har förmåga att överblicka helheten och kan ligga steget före.

Som platschef är det du som leder projektet och dina medarbetare för att nå uppsatta mål och deadlines. Du behöver därför ha goda ledaregenskaper och förmågan att engagera och motivera dina medarbetare.

Malmfälten är idag en av de mest spännande platserna i Sverige. I Kiruna ska hela stadskärnan flyttas på grund av gruvbrytningen. 

Peab är ett av de största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vi har det stora företagets muskler samtidigt som vi har en god lokal förankring. Vårt arbetschefsområde täcker främst Kiruna, Gällivare och Pajala med ca 60 medarbetare.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus.  Utvecklingsmöjligheterna är goda och du har ett starkt stöd av specialister och engagerade medarbetare. 

Vem är du 
Du har mångårig erfarenhet av ledande befattning inom husbyggnation. Du har akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Körkort erfordras. Som person är du kreativ, initiativtagande samt lojal. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta. 

Ansök 
Urval och rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan idag!

Vi undanbeder oss kontakt med annonssäljare då vi gjort vårt strategiska val av annonsplats.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-04-04

Platschef, bygg

Företag Peab AB
Ort
Utgår

2019-04-04

Ansök nu

Dela detta jobb