teknikjobb.se

Logga

Platschef

Företag Swerock AB
Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Platschef

Sökes till Jämtland/Västernorrland

Swerock AB, Transport och Maskin – ett dotterbolag i Peabkoncernen – är ett av Sveriges ledande företag inom maskin-, transport- och entreprenadlösningar.

Till vårt arbetsområde; Jämtland/Västernorrland och inom mark/vägförstärkning söker vi nu en platschef.

Är du en trygg och stabil ledare med ett brinnande intresse för produktion som tillsammans med ditt team vill påverka, utveckla och leverera goda resultat i rätt tid?

Det går bra för oss! Då vi har flera stabila kontrakt och många nya uppdrag vill vi stärka vår verksamhet inför kommande utmaningar. Vi söker därför efter en engagerad och erfaren platschef. Vi hoppas att du vill bli en del i vår framgång.

Om tjänsten                                                               

Som platschef är du en nyckelperson med ett ansvar för våra olika projekt inom ett geografiskt område. Din huvuduppgift består i att planera och leda produktionen från start till mål utifrån kvalitets- och leveransmål.

Du för regelbundna uppföljningar och ansvarar för att allt dokumenteras. Du har vidare ansvar för kunder och försäljning inom ditt område. I projekten ansvarar du för resursplanering, produktionen samt kostandsoptimering.

Slutligen har du ett ansvar för att alla skall trivas i våra projekt, från hjullastarchaufför till beställarrepresentant, i vår firma gör vi saker tillsammans!

Vem är du?

Som person är du en naturlig ledare och som skapar möjligheter för andra att arbeta tillsammans. Du har vidare en god förmåga att se och möta våra kunders behov genom ett aktivt kontaktskapande och vårdande av befintliga relationer.

Du har också en förmåga att identifiera nya affärsmöjligheter i kontakten med kunder där du tryggt kan hantera risker och förhandlingar. Du har slutligen en god förmåga att planera ditt arbete på ett strukturerat sätt och sätter värde i att slutföra dina projekt i utsatt tid.

Vi söker dig med erfarenhet av anläggningsbranschen, gärna med focus på vägbyggnad. Ett utbyggt kontaktnät i vår geografi samt eftergymnasial teknisk utbildning är meriterande. God datorvana samt B-körkort är ett skall-krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Platschef

Swerock AB