teknikjobb.se

Peab Bostadsproduktion AB är ett dotterbolag i Peabkoncernen som utför entreprenader åt både interna och externa beställare i Stockholmsområdet med inriktning på nyproduktion av bostäder. På Peab Bostadsproduktion AB arbetar idag ca 200 medarbetare fördelat på tre stycken arbetschefsgrupper och stödfunktioner.

Att arbeta som platschef hos oss är en utvecklande roll med ett övergripande ansvar för projektets ekonomi och genomförande. Rollen innebär att du leder och styr produktionen och ansvarar för att planering, produktionsförberedelser, genomförandet och produktionsavslut sker i enlighet med Peabs verksamhetsledningssystem. Som platschef har du även personal- och arbetsmiljöansvar.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet från ledande roll inom bostadsproduktion samt en teknisk utbildning. Som person är du initiativtagande, pålitlig och har en god samarbetsförmåga. Du har också stort engagemang och intresse av att leda och motivera dina medarbetare.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder  

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Välkommen med din ansökan!

Platschef

Företag Peab AB
Ort
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Dela detta jobb