teknikjobb.se

Logga

Platschef

Företag Lindbäcks
Ort
Utgår

2019-03-16

Ansök nu

Platschef

Vi är Sveriges ledande företag inom industriellt producerade flerbostadshus i trä. Vi är ett familjeföretag med rötterna i Norrland och har lång erfarenhet och god kunskap i byggnation, produktionsprocesser och projektutveckling. Nu är vi inne i en tillväxtfas där vi investerat i en ny produktionsanläggning med målet att bli Europas modernaste producent av flerbostadshus. Den nya anläggningen på Haraholmen i Piteå, helt försörjd av solenergi och fjärrvärme, kommer att medverka till att vi tredubblar vår produktion och leverans av nyckelfärdiga flerbostadshus till våra marknadsområden över hela landet. På Lindbäcks är vi kända för att vara innovativa och det stämmer – vi siktar aldrig annat än framåt.

Välkommen med din ansökan!

/Stefan Lindbäck, VD Lindbäcks Bygg

Arbetsbeskrivning

Som platschef på Lindbäcks är det du som leder hela verksamheten på byggarbetsplatsen och ansvarar för att driva bygget framåt genom proaktivt arbete. Du samordnar planering och utförande, förmedlar och förvaltar våra kärnvärden till personal på arbetsplatsen, inklusive underentreprenörer. Du ansvarar också för ekonomi, arbetsmiljö, säkerhet, logistik och våra anställda på bygget. 

Du ska arbeta aktivt med förbättringsarbete, säkra arbetsmiljön och sköta daglig styrning på arbetsplatsen. I dina arbetsuppgifter ingår också resursplanering av byggnadsarbetare i samråd med projektchef samt att vara beställarkontakt på arbetsplatsen. Du genomför utvecklingssamtal och coachar arbetsledare i våra metoder, värderingar och principer samt genomför arbetsberedningar med medarbetarna på arbetsplatsen. Du utför också avvikelserapportering för projekten, utvecklar och följer upp SOB:ar och handlägger och verifierar ÄTA, även för underentreprenörer. Du ansvarar för KI-VP enligt processbeskrivning och rapporterar till byggchefen. 

Vem är du?

Vi söker dig som har en stor social kompetens med ett coachande och målinriktat ledarskap. Du ska vara närvarande och tillgänglig på arbetsplatsen och motivera och skapa goda grunder för samarbete. Vi vill att du har några års arbetslivserfarenhet från byggarbetsplatser eller liknande och att du har förmåga att skapa tillit och trygghet i teamet.

Du bör ha grundutbildning i Bättre arbetsmiljö (BAM) samt vara utbildad inom BAS-P och BAS-U och heta arbeten. Du bör även ha kunskap inom AB och ABT. Vi ser också gärna att du har kompetens inom Leanproduction. En god datakompetens krävs för arbetet. HLR-utbildning är önskvärt.

Arbetsområde: Mälardalen 

Kontakt: För frågor om tjänsten kontakta Isaksson rekrytering, Peter Zethreus, peterz@isakssonrekrytering.se, 0733-103608.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Platschef

Lindbäcks