teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Platschef

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Platschef

ValueOne söker en Platschef ansvarig för ett stort Logistikcenter hos vår kund som är verksam inom detaljhandeln i norra Stockholm. Uppdragen ska tillsättas snarast och löper på minst sex månader.Om rollen

I rollen som Platschef kommer du att ha ett helhetsansvar för att möjliggöra uppstart av ett nytt stort automatiserat lager och distributionscenter. Du kommer att ansvara för kompetensförsörjning, arbetsmiljö, ekonomisk uppföljning och resultat. Till din hjälp har du en ledningsgrupp under uppbyggnad bestående av driftschefer och stödfunktioner. Tillsammans ansvarar ni för att leda arbetet med att framgångsrikt möjliggöra uppstart av anläggningen enligt övergripande affärs- och projektmål. Arbetet bedrivs i nära samarbete med andra ledningsfunktioner inom företaget, kunder och leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Plats- och arbetsmiljöansvar för centrallagret och pågående projektarbeten.

  • Agera projektmottagare och möjliggöra uppstart av verksamheten enligt plan.

  • Aktivt arbeta med att förfina och implementera lokala processer, rutiner och arbetssätt.

  • Stödja teknik- och projektorganisationen med pågående projektaktiviteter.

  • Upprätthålla goda relationer och agera kravställare mot leverantörer, entreprenörer och andra samarbetspartners för att säkerställa framgångsrik start av anläggningen.

  • Stödja, coacha och utveckla ledningsgruppen och lokala chefer.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå inom relevant område samt mångårig erfarenhet från att driva, utveckla och leda en logistikorganisation inom exempelvis detalj- och E-handel i stark tillväxt. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du drivs av att utveckla och förbättra din verksamhet samt att du har ett sunt ledarskap med tydlig kommunikation, där du involverar dina medarbetare. Vidare är du en rutinerad förhandlare och en tydlig kravställare mot leverantörer och samarbetspartners. Avgörande färdigheter för rollen är god kommunikationsförmåga och kapacitet att skapa och utveckla goda relationer. Du tillämpar en ödmjuk och prestigelös ledarstil och har en god strategisk och analytisk förmåga. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Tidigare erfarenhet från lager- och logistikbranschen med e-handel är starkt meriterande.

Ansökan

 

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

Dela detta jobb

logga
Platschef

ValueOne AB