teknikjobb.se

Planeringsingenjör inom Regionnät till Vattenfall Eldistribution AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-10-04

Ansök nu

Planeringsingenjör inom Regionnät till Vattenfall Eldistribution AB

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

 

Vi genomför stora investeringar i våra distributions- och transmissionsnät och behöver därför anställa engagerade och kompetenta medarbetare. Vi utvecklar elnätet, ansluter nya kunder, möjliggör anslutning av modern produktion och säkrar möjligheten till ökade effektuttag. Vi isolerar och gräver ned hundratals mil elledningar, vi breddar för ledningsgator och investerar i modern teknik. Allt för ett flexiblare och smartare elnät med färre strömavbrott och säkrare leverans. Därför investerar vi på Vattenfall Eldistribution i den bästa kompetensen och vi är nyfikna på dig!

 

Om tjänsten

Som planeringsingenjör på regionnät inom gruppen Projektplanering kommer du få möjligheten att projektleda och driva resurser för Vattenfall Eldistributions investeringsprojekt i förstudiefas. Du kommer arbeta med att prioritera, kalkylera, motivera och projektleda investeringsprojekt i förstudiefas genom att ansvara för förprojektering av regionnätsanläggningar. Fokus på kvalitativa och kostnadseffektiva lösningar. Arbetet omfattar upprättande av investeringskalkyler, nuvärdesberäkningar och projektbeskrivningar samt framtagande av beslutsunderlag till beslutsfattare. Som planeringsingenjör är du delaktig i investeringsplaneringen, vilket innebär att du har kunskap om status, investeringsbehov och aktuella projekt.

 

Vi söker dig som

• Har högskole- eller universitetsutbildning inom elkraft eller förvärvat motsvarande kunskaper och erfarenheter genom din arbetslivserfarenhet.

• Du har körkort för personbil.

• Behärskar svenska obehindrat både i tal och skrift

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är tekniskt och ekonomiskt intresserad och har ett affärsmässigt perspektiv när du tar fram och presenterar lösningsförslag. Vidare har du en strategisk förmåga att driva arbete i projekt och har en fallenhet för struktur. Utmaningar är något du tycker om. Du drivs och motiveras av att arbeta med olika frågor och tillsammans med andra kollegor. Du tycker det är givande och intressant att ha mycket kontakt med kunder och samarbetspartners. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift på både engelska och svenska.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av

• Nuvärdesberäkningar och investeringskalkyler

• Projektledning

• Planering av elanläggningar

• Arbete med regionnät/stamnät

 

Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

 

Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

 

Övrig information

Rekryterande chef: Thomas Amgård, +46 70 674 37 02

Ansvarig rekryterare: Matilda Karlsson, +46 70 235 28 58

 

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Daniel Nilsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

 

Befattning: Planeringsingenjör

Placeringsort: Trollhättan

 

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske efter sista ansökningsdatum 24 September.

 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Dela detta jobb

Planeringsingenjör inom Regionnät till Vattenfall Eldistribution AB

Vattenfall AB